InfotechȘtiriTehnologie

Mio MiVue 588, cea mai performantă cameră video din portofoliu

Mio Technology, unul dintre cei mai renumiți producători de dispozitive GPS la nivel mondial, lansează pe piața locală MiVue 588, cea mai performantă cameră video din portofoliu destinată șoferilor. Noul dispozitiv conține senzorul ExmorTM CMOS dezvoltat de Sony care capturează imagini video şi fotografii Full HD uimitoare, pline de detalii, cu contrast superb, culori bogate şi mai puţin zgomot de imagine, mai ales în condiții de luminozitate scăzută.

Mai mult, pentru a asigura o calitate superioară a înregistrărilor, noua cameră video auto poate fi dotată, opțional, cu un filtru antireflex care diminuează efectul de reflexie cauzat de lumina puternică a soarelui.

Mio MiVue 588 dispune de un ecran de 2,5 inci sensibil la atingere, care îl face mai ușor de utilizat și de un receptor GPS încorporat care permite urmărirea traseelor. Mai mult, acesta înregistrează secvențe video, direcția, viteza, precum și coordonatele geografice și le sincronizează cu Google Maps. Noul model din gama MiVue semnalează locurile unde sunt amplasate camerele video atât vizual cât și sonor, indicând pe ecran viteza curentă a autovehiculului, limita legală, precum și distanța rămasă până la respectivul punct de supraveghere. Utilizatorii au posibilitatea de a-și actualiza lunar baza de date, fără costuri suplimentare, pe toată durata de funcționare a camerei video Mio MiVue 588.

Suportul rotativ de montare a produsului ajută la reglarea camerei la unghiul dorit, precum și la colectarea dovezilor video într-un timp scurt, astfel încât să poată fi înregistrată orice mișcare din jurul automobilului.

Imagini mai luminoase și mai clare
Mio MiVue 588 are o dimensiune a diafragmei de F1.8 care permite să intre mai multă lumină, iar acest lucru duce la înregistrări mai clare chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Camera cu unghi larg, de 130 grade, va înregistra clipurile video la o rezoluţie Full HD (1920X1080p). Fişierele comprimate cu ajutorul tehnologiei H.264 oferă o calitate excelentă a imaginii la o dimensiune redusă.

Martorul ocular din parbriz
Senzorul G integrat, cu 3 axe, înregistrează direcţiile de deplasare pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, chiar și în cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul. Mai mult, atunci când senzorul de șoc va depista o modificare neașteptată a mișcării autovehiculului, Mio MiVue 588 va înregistra evenimentul, iar clipul rezultat va fi protejat de ștergerile accidentale.

După conectarea dispozitivului la computer, vor putea fi analizate direcția de mers și datele rezultate în urma unei eventuale coliziuni. De asemenea, șoferii pot comuta de la modul înregistrare la cel foto pentru a putea realiza fotografii ale exteriorului mașinii și pentru a evidenția eventualele dovezi ale impactului. Imaginile astfel rezultate vor include și coordonatele GPS, care să permită elucidarea circumstanțelor producerii unui accident.

Înregistrare automată
După întroducerea cheii în contactul autovehiculului, Mio MiVue 588 va porni automat și va începe înregistrarea, cu condiția să fie asigurată alimentarea continuă a echipamentului.

Supravegherea mașinii în parcare
Mio MiVue 588 integrează funcția Parking Mode, pentru o supraveghere continuă a locului unde este parcat autoturismul. La detectarea oricărei mișcări în raza senzorului, dispozitivul va începe înregistrarea. În plus, puteți alege modul de înregistrare continuă, funcție disponibilă la conectarea kit-ului opțional de alimentare constantă. Mio MiVue 588 va fi disponibil pe piața din România începând de săptămâna viitoare, la un preț recomandat de 899 lei.

Specificații tehnice

 • Ecran de 2,5 inci
 • Senzor ExmorTM Sony
 • Filtru antireflex (opțional)
 • Înregistrare Full HD la 1080p cu tehnologia de compresie H.264
 • GPS încorporat
 • Bază de date pentru radarele fixe, cu actualizare pe viaţa a produsului
 • Senzor G cu 3 axe
 • Cameră cu unghi larg, de 130 de grade
 • Mod de fotografiere care permite marcarea coordonatelor geografice
 • Funcție Parking Mode ce permite o supraveghere continuă a locului unde este parcat autoturismul
 • Microfon încorporat
 • Dimensiuni: 64mm X 65,1 mm X 36,5mm

Din aceeași categorie...

Back to top button