1.250 de semiremorci Schmitz Cargobull au fost livrate grupului Pfenning Logistics

1.250 de semiremorci Schmitz Cargobull au fost livrate grupului Pfenning Logistics

Schmitz Cargobull a livrat de curând către grupul Pfenning Logistics semiremorca cu numărul 1.250.

Predarea semiremorcii cu numărul 1.250 s-a făcut în prezența reprezentanților celor două companii la sediul din Heddesheim, Boris Billich, directorul de vânzări Schmitz Cargobull, respectiv Karl-Martin Pfenning, managing partner al grupului Pfenning Logistics.

„În ultimii ani, Schmitz Cargobull s-a dovedit a fi un partener foarte fiabil. Calitatea semiremorcilor dezvoltate, livrarea rapidă și la timp și disponibilitatea la nivel european a pieselor de schimb sunt factorii decisivi în îndeplinirea standardului de calitate pe care îl promitem clienților noștri”, spune Karl-Martin Pfenning.

Deoarece cerințele clienților sunt destul de diverse în logistica cu amănuntul, ultima comandă a grupul Pfenning Logistics către Schmitz Cargobull a fost de 55 de semiremorci izoterme S.KO de diferite lungimi.

Din cele 55 de semiremorci izoterme S.KO noi comandate, 25 de semiremorci au lungimea de 11 metri și două axe, iar 30 au lungimea de 13.6 metri.

„În ultima vreme mărfurile transportate pentru clienții noștri au devenit din ce în ce mai grele, procentul de băuturi fiind în creștere. Aici avem nevoie pur și simplu de o a doua axă”, explică René Günzel, manager de flotă al grupului Pfenning Logistics.

VEZI ȘI: TIP Trailer Service cumpără PEMA și devine cea mai mare rețea de închiriere vehicule comerciale

Pentru a răspunde în mod consecvent cerințelor clienții, Schimtz Cargobull a cooperat de-a lungul timpului cu companiile pentru care a livrat. Aceeași strategie a fost implementată și în cazul colaborării cu grupul Pfenning Logistics, care numără 3.700 de angajați și este prezent cu 90 de locații în Germania.

Cu o flotă de 800 de camioane și un spațiu total de depozitare de 330.000 de metri pătrați, grupul Pfenning Logistics se ocupă atât de clienții care fac comerț cu amănuntul, cât și de cei din alte sectoare economice.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.