100 Actros Legendary Trucks pentru 100 de ani de România

100 Actros Legendary Trucks pentru 100 de ani de România
În anul Centenarului, Mercedes-Benz România a pregătit 100 de camioane inspirate de nevoile șoferilor români - 100 Actros Legendary Trucks.

Divizia de camioaneMercedes-Benz România sărbătorește anul Centenarului cu o ediție specială limitatăde 100 camioane, inspirată de preferințele și nevoile șoferilor români, denumită 100 Actros Legendary Trucks.

100 Actros Legendary Trucks pentru 100 de ani de România

Acestea vor fi disponibile la comandăîn douăversiuni, Actros 1845 LSNRL și Actros 1848 LS, fiind concepute special din punct de vedere al confortului și siguranței.

Mercedes-Benz Financial Services susţine campania dezvoltată în jurul Centenarului, prin oferirea unor condiții financiare avantajoase, precum şi consiliere profesională în alegerea variantei optime de finanţare.

Cele 100 Actros Legendary Trucks (1848 LS și 1845 LSNRL) vor avea motoare OM 471, 6 linie, 12.8 l, 350 kW (476 CP) sau 330 kW (449 CP), cabinăBigSpace cu lățimea de 2.50 m, podea dreaptă, cu suspensie confort, pneumaticăși cutie de viteze Mercedes PowerShift 3 cu 12 trepte, cu Predictive Powertrain Control, Fleetboard, climă în staționare, scaun șofer și pasager cu suspensie confort, dispozitiv de măsurare a încărcării pe axă şi multe alte dotări opţionale.

VEZI ȘI: Tahograful digital inteligent DTCO 4.0 duce securitatea datelor la un alt nivel

”Analizând nevoile și preferințele conducătorilor de camioane din țară, cât și opțiunile către care se îndreaptăcel mai des proprietarii de flote, am decis săvenim în întâmpinarea acestora cu 100 de camioane Mercedes-Benz Actros, configurate special pentru a se mula cât mai mult pe doleanţele şoferilor.”, spune Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz România.

Ediția limitată100 Actros Legendary Trucks valideazăangajamentul Mercedes-Benz de implicare și susținere cât mai mult a inițiativelor românilor în domeniul transportului pe distanțe lungi.

100 Actros Legendary Trucks pentru 100 de ani de România

Camioanele produse în ediție limitată sunt prevăzute cu următoarele pachete suplimentare:

  • Economy, ce include deflectoare de aer reglabile, siguranţe automate şi monitorizarea presiunii în pneuri;
  • Confort, în componenţa căruia intră lumini ambientale, parasolar electric, trapă din sticlă, stea iluminată, ladă frigorifică;
  • Multimedia, ce înglobează tablou de bord cu afişaj suplimentar, Multimedia Radio Touch, sistem audio, prize suplimentare, suport notebook;
  • Vizibilitate, format din faruri bi-xenon, lumină spate, proiectoare de ceaţă, lumini de zi cu LED, sistem de spălare a farurilor.

Comenzile pentru cele 100 de camioane din ediția limitatăpot fi deja plasate, campania fiind valabilăpânăla 31 decembrie 2018, în limita stocului disponibil.

Camioanele urmeazăsăfie livrate pânăla sfârșitul anului.

Pentru mai multe informații și comenzi accesați link-ul – http://bit.ly/100ActrosLegendaryTrucks

 

Follow #infotrucker