In Focus

13 camionagii americani l-au împiedicat pe un bărbat să-și pună capăt zilelor

13 camionagii americani l-au împiedicat pe un bărbat să-și pună capăt zilelor, sărind de pe un pod ce traversează o autostradă din zona Detroit.

În dimineața zilei de 24 aprilie 2018, un bărbat cu gânduri suicidale a pus pe jar Poliția de Stat din Michigan, Securitatea Publică din Oak Park și Departamentul de Poliție Huntington, amenințând că sare de pe un pod ce traversează Interstatala 696 Michigan în apropierea orașului Detroit.

13 camionagii americani l-au împiedicat pe un bărbat să-și pună capăt zilelor

Autoritățile au acționat rapid, oprind traficul de pe autostradă pentru a permite celor 13 camioane să alinieze sub pod pe a-l opri pe bărbat să-și pună capăt zilelor.

Astfel, în cazul în care bărbatul ar fi sărit sau alunecat de pe pod, acesta avea să cadă în gol aproximativ doi metri, în loc de șase metri, atât cât este înălțimea standard a podului.

Conform unui oficial al Poliție de Stat din Michigan, această procedură este pusă în practică de foarte mulți ani, însă ea nu a fost promovată public.

VEZI ȘI: Republica Moldova aderă la protocolul e-CMR

Neobișnuit este faptul că de această dată, poliția a aliniat camioane pe întreaga lățime a autostrăzii. În general, folosesc unul sau două camioane.

După mai multe ore de negociere cu bărbatul, ofițerii de poliție au reușit să-l convingă pe acesta să renunțe la planurile sale.

Așadar, putem trage concluzia că cifra 13 nu este una cu ghinion pentru americanul cu gânduri negre.

Din aceeași categorie...

Back to top button