140 de furgoane MAN TGE 3.140 vor intra în serviciu DPD Polonia

140 de furgoane MAN TGE 3.140 vor intra în serviciu DPD Polonia
În iulie, MAN Truck & Bus Polonia și DPD Polonia au semnat un contract pentru achiziția a 140 de furgoane MAN TGE 3.140.

MAN Truck & Bus va livra 140 de furgoane MAN TGE 3.140 către DPD Polonia, reprezentând cea mai mare comandă, din Polonia, primită de producătorul german pentru cel mai mic model din gamă.

140 de furgoane MAN TGE 3.140 vor intra în serviciu DPD Polonia

Livrarea primelor unități a început tot în luna iulie, iar ultimul furgon va ajunge în curtea DPD Polonia la finalulul lui 2018.

Noile furgoane, albe cu logo distinctiv DPD, au fost comandate cu scaune atât pentru șofer, cât și pentru pasagerul din dreapta și sunt caracterizate de o gamă largă de opționale.

Van-urile au fost configurate cu sistem de aer condiționat, sistem Start & Stop, volan cu reglaj bidirecțional și scaun pentru șofer, dotat cu un amortizor și funcție de masaj.

Unul din motivele pentru care DPD Polonia a ales modelul MAN TGEa fost nivelul ridicat de confort pentru șofer și siguranță, MAN TGE venind standard cu sistemul de asistență la frânărea de urgență.

VEZI ȘI: TLN propune restricționarea telefoanelor mobile la volan pentru șoferii de camion

Alte caracteristici importante care au decis achiziția au fost: înălțimea scăzută a pragului de încărcare, care permie o descărcare mai rapid și facilă, lățimea supradimensionatăa ușilor laterale, care asigură o încărcarea convenabilă a obiectelor mari, precum și dimensiunea spațiului cargo, în care pot fi încărcați până la 6 euro paleți.

Peretele despărțitor care separă spațiul de încărcare de cabina șoferului are toate certificatele necesare și este extrem de solid.

Nici partea de întreținerea nu a fost uitată.

Astfel, oferta globală de service este completată de o garanție a mobilității, oferind certitudinea că, în cazul în care un vehicul va fi blocat mult timp în garaj, va fi disponibil un vehicul de înlocuire din aceeași clasă.

De altfel, MAN este singura marcă de pe piață care face acest lucru.

Follow #infotrucker