Știri

Olanda: 19 migranți albanezi descoperiți într-un camion înmatriculat în România

Poliția Militară Regală din Olanda a descoperit într-un camion înmatriculat în România cu destinația Marea Britanie un grup de migranți albanezi.

Vineri, 31 ianuarie 2020, în urma unui control efectuat cu un câine, Poliția Militară Regală din portul Hoek van Holland (Olanda) a descoperit într-un camion înmatriculat în România un grup de 19 migranți albanezi care intenționau să treacă în Marea Britanie ilegal, chiar înainte de Brexit.

Olanda: 19 migranți albanezi descoperiți într-un camion înmatriculat în România

Migranții, 17 bărbați și 2 femei, cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani, au fost preluați de serviciul imigrări din Olanda. Șoferul român în vârstă de 47 de ani a fost arestat de poliția olandeză, fiind suspectat de trafic de persoane. Acesta urmează să fie prezentat în fața unui judecător.

VEZI ȘI: 23 de suspecți arestați în Franța și Olanda într-un caz de trafic cu migranți

În dimineața aceleiași zile, în portul Europoort, poliția olandeză a descoperit ascunși în remorca unui vehicul agricol patru migranți care avea ca destinație tot Marea Britanie.

Aceștia nu aveau niciun act de identitate cu ei. Din cercetări a reieșit că doi dintre ei erau cetățeni din Ciad, unul era libian și altul sudanez. Cei patru cetățeni străini au intrat în procesul de imigrație din Olanda.

Din aceeași categorie...

Back to top button