CurieratUtilitare ușoare

200 de utilitare Renault pentru Poșta Română

Compania Națională Poșta Română și-a reînnoit flota de vehicule cu 200 de utilitare Renault, care vor ajunge în curând la angajații poștali din întreaga țară.

Noua achiziție făcută de Poșta Română constă în 30 de unități Renault Master și 170 de utilitare Renault Express. Investiția s-a ridicat la valoarea de 19 milioane de lei fără TVA. Conform contractului cu furnizorul, suma acoperă și asigurările RCA și Casco, pentru o durată de un an.

Modelele Renault Master comandate sunt versiune Furgon 2+1 locuri, motor 2.3 Blue dCi Euro6 (Twin Turbo), cu podea de lemn anti-derapantă în spațiul de marfă, protecții laterale complete din lemn în spațiul de marfă, inele laterale de ancorare marfă, masă retractabilă, sistem multimedia R-LINK Evolution sau Media Nav Evolution cu ecran tactil sau iluminare cu leduri pentru spațiul de marfă.

Vehiculele Renault Express din flotă sunt în versiune Confort, motor Blue dCi 75 (diesel), cu pachet climă, airbaguri tip cortină și la nivelul toracelor, protecție zona cargo din lemn pentru podea si pereți laterali și inele de ancorare pe stâlpii C si D.

VEZI ȘI: Test Mercedes-Benz Citan 112 CDI: Specialist urban și nu numai

”Cu această investiție am mai făcut încă un pas spre modernizarea și creșterea mobilității companiei. Cele 200 de mașini reprezintă aproximativ 20% din parcul auto al Poștei. Continuăm să reînnoim parcul auto vechi, lucru care ne va ajuta să optimizăm calitatea serviciilor de coletărie”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română.

”Suntem încântați de colaborarea noastră cu Poșta Română pentru achiziția celor 200 de autoutilitare. Aceste vehicule asigură cel mai bun raport calitate-preț la nivelul pieței și beneficiază de o nouă gamă de motoare, care vor asigura o experiență mai plăcută la volan și un consum redus de carburant”, a spus și Istvan Lorinczi, Director Vânzări Speciale Renault Commercial Roumanie.

Din aceeași categorie...

Back to top button