Știri

37 de imigranți ascunși într-un camion cu polistiren, descoperiți la Nădlac

Poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II au depistat 37 de imigranți din India, Pakistan și Bangladesh, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un camion încărcat cu polistiren.

În data de 12.02.2022, în jurul orei 08:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul asupra unui ansamblu rutier înmatriculat în România și condus de un cetățean român. Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, polistiren pentru o societate comercială din Ungaria.

37 de imigranți ascunși într-un camion cu polistiren, descoperiți la Nădlac

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorcă, în spatele mărfii transportate, treizeci și șapte de cetăţeni străini.

VEZI ȘI: Șoferii de camion sunt exceptați de la completarea formularului PLF la intrarea in România

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetățeni din India, Pakistan și Bangladesh, cu vârste cuprinse între 21 și 52 de ani, majoritatea solicitanți de azil în România.

În continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii activității infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

37 de imigranți ascunși într-un camion cu polistiren, descoperiți la Nădlac

Din aceeași categorie...

Back to top button