ParcariȘtiri

40 de noi locuri de parcare pentru camioane pe B 31 lângă Rötenbach

Total Germania a inaugurat o nouă benzinărie pe B 31 lângă Rötenbach, prevăzută cu 40 de noi locuri de parcare pentru camioane.

După un an de la începutul lucrărilor de construcție, noua benzinărie Total cu 40 de noi locuri de parcare pentru camioane de pe drumul național B 31 din Rötenbach a fost deschisă oficial.

Construit pe o suprafața de aprox. 26.000 de mp, noul spațiu de servicii a costat în jur de 14 milioane de euro, iar pe lângă benzinărie și cele 40 de locuri de parcare pentru camioane, locația mai este prevăzută cu WC-uri și dușuri, locuri de parcare pentru autoturisme, precum și rute de acces complet noi.

Benzinăria în sine ocupă un spațiu de 5.000 de metri pătrați din suprafața totală și include WC-uri și dușuri, un magazin cu restaurant și o zonă de lounge pentru șoferi. În afara pompelor de benzină, motorină și AdBlue, există și puncte de încărcare pentru vehicule electrice cu o capacitate de 150 kw.

În plus, pe o suprafață adiacentă de 8.000 de metri pătrați a început și construcția unui hotel cu 160 de paturi, care va include și un magazin cu produse locale și un restaurant care să promoveze gastronomia din zonă.

VEZI ȘI: Accident la trecerea unui ansamblu agabaritic pe sub un pod de pe B47 în Germania

Acest proiect aduce beneficii nu doar pentru șoferii de camion, ci și pentru localnici, care au scăpat astfel de o mare parte din traficul care trecea prin localitate.

40 de noi locuri de parcare pentru camioane pe B 31 lângă Rötenbach

Acest proiect pilot, cu investiții publice și private, s-a făcut în urma colaborării dintre autoritățile locale și investitoarea Katrin Vollmer, care deținea terenul pe care s-a construit.

Necesitatea dezvoltării infrastructurii rutiere pentru traficul de mărfuri a devenit o prioritate în mai multe regiuni din Germania, iar creearea de locuri de parcare și dezvoltarea rețelei de benzinării este un punct esențial în cadrul unui proiect național.

Din aceeași categorie...

Back to top button