Bus

55 de autobuze MAN Lion’s City noi pentru orașul polonez Gdynia

MAN a livrat societății de transport public local din Gdynia (Polonia) 55 de autobuze MAN Lion’s City, din care 32 sunt articulate, iar 23 sunt solo. 

Echipate cu motoare Euro VI Step D, cele 32 de autobuze articulate și 23 de autobuze solo MAN Lion’s City vor intra în serviciul de transport public local din Gdynia, Polonia.

Wojciech Szczurek, primarul din orașul Gdynia, în Polonia, a preluat personal cele 55 de autobuze MAN Lion’s City care vor circula pe străzile orașului cu 250.000 de locuitori din Polonia.

Gdynia PKM, PKA și ZKM, companiile responsabile de transportul public în Gdynia, un oraș port în Golful Gdansk, au ales să colaboreze cu MAN pentru a oferi locuitorilor un transport public în autobuze de ultimă generație, echipate cu aer condiționat, porturi USB, sistem special de supraveghere cu camere video și echipări complete de siguranță, dar și pentru a-și atinge obiectivele stabilite în ceea ce privește poluarea.

MAN Lion’s City (A23) de 18 metri
Cele 32 de autobuzele articulate sunt echipate cu un motor diesel de 320 CP care respectă standardele Euro VI Step D, standard care a intrat în vigoare la 1 septembrie 2019, și o cutie cutie de viteze automată EcoLife, cu șase trepte.

VEZI ȘI: Transportatorii care fac cabotaj în Germaniei trebuie să respecte legislația salariul minim (MiLog)

În afara echipamentelor de siguranță și asistență la condus, autobuzele au dotări speciale și pentru persoanele cu dizabilități, de la rampă specială de acces și până la scaune și spații speciale.

MAN Lion’s City (A21) de 12 metri
Cele 23 de autobuze solo sunt echipate cu motor de 280 CP, care respectă standardele Euro 6d, standard care a intrat în vigoare la 1 septembrie 2019, și o cutie cutie de viteze automată EcoLife, cu șase trepte.

Și acestea beneficiază de aceleași echipări ca și versiunea articulată de 18 metri.

MAN colaborează cu autoritățile din Gdynia din 2006, ceea ce confirmă eficiența soluțiilor de mobilitate urbană și respectul pentru mediul înconjurător al vehiculelor MAN.

Din aceeași categorie...

Back to top button