Știri

56 de încălcări ale legislației la 53 de camioane controlate la punctul de frontieră Wasserbillig

La finalul săptămânii trecute, poliția din Luxemburg alături de poliția germană au efectuat un control rutier comun al camioanelor la punctul de frontieră Wasserbillig.

Polția din Luxemburg, în colaborare cu poliția germană, au efectuat un control rutier în rândul camioanelor care au trecut prin punctul de frontieră Wasserbillig, aflat pe autostrada A1.

56 de încălcări ale legislației la 53 de camioane controlate la punctul de frontieră Wasserbillig

Obiectivul principal al controlului a fost verificarea documentelor necesare pentru trecerea dintr-o țară într-alta și a transporturilor speciale. Rezultatul a fost unul îngrijorător.

VEZI ȘI: Lucrări prelungite la noul pod peste Rin de pe autostrada A1 din Germania

La cele 53 de camioane controlate, agenții au întocmit 56 de procese verbale. Ofițerii de poliție au întocmit 27 de procese verbale pentru nerespectarea perioadelor de condus, iar alte 14 procese verbale s-au întocmit pentru probleme legate de asigurarea mărfii în semiremorcă, anvelope necorespunzătoare și lipsa unor documente.

Pentru transportul de deșeuri între cele două țări au fost emise 15 amezi, iar camioanele la care s-au constatat probleme tehnice sau legate de marfă transportată au fost oprite din circulație până la remedierea problemelor.

Acțiunile comune derulate de polițiștii din cele două țări au început din 2008, iar în urma acestui control reprezentanții departamentelor din cele două țări au declarat că vor desfășura un program amplu de control în următoarele trei luni pentru că au fost descoperite mult prea multe probleme în cadrul acestei acțiuni.

Din aceeași categorie...

Back to top button