ȘtiriTop News

65 de autogunoiere Ford Trucks pentru Supercom

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al mărcii Ford Trucks în România, a livrat 65 de autogunoiere către Supercom, completând astfel parcul auto al companiei.

Succesul camioanelor Ford Trucks echipate pentru activități municipale de colectat deșeurile sau de curățenie stradală este confirmat permanent de alegerile companiilor specializate și a municipalităților. Supercom, unul dintre cei mai importanți jucători de pe această piață, client tradițional Cefin Trucks, și-a completat parcul auto cu 65 de autogunoiere Ford Trucks cu volum de 15 si 22 mc, dotate cu sistem de cântărire.

Noile autogunoiere vor fi utilizate de Supercom pentru colectarea gunoiului menajer în zona Cluj-Napoca.

VEZI ȘI: Camioane electrice: Modele disponibile pe piața din România (2023)

„Ne-am concentrat atenția pe marca Ford Trucks, având o relație istorică de peste 25 de ani cu Cefin Trucks și Stefano Albarosa, un minunat partener. De asemenea, relația cu producătorul camioanelor este una foarte constructivă. Pentru mine, Ford Trucks este un camion foarte bun din toate punctele de vedere. Avem peste 200 unitati Ford Trucks, ceea ce este un avantaj datorită serviciilor post vâ nzare care sunt eficiente pentru un volum mare de vehicule”, spune Ionel Ciuclea, președinte Supercom.

65 de autogunoiere Ford Trucks pentru Supercom

Odată cu livrarea celor 65 de autogunoiere, Supercom devine cea mai importantă flotă Ford Trucks din România cu peste 200 unități.

„Supercom este un partener foarte important pentru Cefin Trucks, cu o istorie de  aproape 25 de ani și peste 200 de camioane Ford Trucks achiziționate. Este o mândrie să fim unul dintre principalii furnizori aleși pentru proiectele Supercom. Produsele Ford Trucks au demonstrat în timp fiabilitate, robustețe și eficiență, atribute foarte importante pentru proiectele de anvergură desfășurate de partenerul nostru”, a declarat Stefano Albarosa, CEO  Cefin Trucks.

Lider de piață pe segmentul de vehicule specializate

Ford Trucks a devenit lider in segmentul vehiculelor specializate începând cu anul 2021, cu o cotă de piață de 30.5% și rămâne lider de piață în segmentul vehiculelor municipale pentru al 5 lea an consecutiv, cu o cotă de piață de 70,7% (conform Raport Inmatriculari DRCPIV Dec 2022).

„În segmentul vehiculelor specializate și în managementul deșeurilor, ne situăm pe primul loc, dar acest lucru nu ne asigură întotdeauna un grad de confort pentru că dorim să depășim așteptările pieței și ale clienților. Lucrăm din greu pentru a îmbunătăți camionul, suprastructurile și pentru a îmbunătăți tehnologia vehiculelelor Ford Trucks pentru a susține nevoile clienților noștri. Această livrare demonstrează că acest succes nu este o coincidență, am muncit din greu pentru calitatea produselor noastre și pentru extinderea rețelei After Sales, asigurând suportul clientilor noștri 24/7”, a declarat Koray Kuvvet, managing director Europa de Est și Balcani pentru Ford Trucks.

Din aceeași categorie...

Back to top button