7.45 T.SWAU BK, noua suprastructură interschimbabilă de la Talson

7.45 T.SWAU BK, noua suprastructură interschimbabilă de la Talson
Producătorul turc de suprastructuri Talson a prezentat noua suprastructură interschimbabilă 7.45 T.SWAU BK, care se anunță a fi mai ecologică.

Cele mai recente produse ale celor de la Talson sunt moderne și sunt dezvoltate pentru a satisface nevoile actuale ale industriei logistice. Produsele promit calitate, masă redusă, robustește și durată de viață lungă.

7.45 T.SWAU BK, noua suprastructură interschimbabilă de la Talson

Noua suprastructură interschimbabilă T.SWAU BK este mai ușoară cu aproximativ 750 de kilograme, comparativ cu alte modele similare de pe piață.

Cu această caracteristică unică, suprastructura interschimbabilă oferă o sarcină utilă mai mare, îmbunătățind costurile operaționale, reducând consumul de carburant.

În aceste condiții, și nivelul de CO2 scade, iar astfel transportatorii vor reuși să atingă țintele impuse de Uniunea Europeană în materie de emisii.

VEZI ȘI: Continental mărește portofoliul de curele de transmisie dedicate camioanelor și autobuzelor

Fabricat din aluminiu, noul swap-body 7.45 T.SWAU BK promite o durată de viață lungă, iar designul său modular promite mai puține deșeuri în timpul reparațiilor sau întreținerii.

Panourile laterale modulare din aluminiu, realizate din 6 plăci separate, sunt legate la profile de aluminiu din oțel, permițând reparații ieftine și rapide atunci când este necesar. Astfel, panourile deteriorate pot fi înlocuite cu ușurință și imediat, în loc să schimbe întreaga față a containerului.

Și sistemul de încărcare este unul modern, iar același lucru poate fi spus și despre sistemul brevetat Talfix de fixare a încărcăturii.

Follow #infotrucker