Utilitare ușoare

700.000 de IVECO Daily produse la fabrica din Valladolid

Fabrica IVECO din Valladolid a produs recent modelul Daily cu numărul 700.000, în anul în care sărbătorește 30 de ani de la începerea producției de vehicule comerciale ușoare

La fabrica IVECO din Valladolid se produc versiunile cabină-șasiu ale modelului Daily, dar și cabinele gamei grele S-WAY. Modelul aniversar a ieșit de pe linia de asamblare în luna ianuarie.

700.000 de IVECO Daily produse la fabrica din Valladolid

”Primul Daily a ieșit de pe linia de producție la 11 martie 1992. Au fost 30 de ani de eforturi, entuziasm și muncă grea. Fabrica IVECO din Valladolid este un proiect industrial de succes, iar cele 700.000 de modele Daily produse aici sunt cea mai bună dovadă”, a declarat Jose Manuel Jaquotot, directorul fabricii.

VEZI ȘI: Cap tractor IVECO Daily pentru transport internațional

Fabrica din Valladolid, construită în 1955, a fost achiziționată de IVECO în septembrie 1990, după ce a fost deținută anterior de companii precum FADA, SAVA și Pegaso. În prezent, ea produce zilnic 140 de vehicule Daily și 150 de cabine IVECO S-WAY.

Fabrica are aproximativ 1.100 de angajați. Politica de îmbunătățiri continue a permis creșterea eficienței, calității și adaptabilității. Din 1992, când a produs primul Daily, fabrica din Valladolid a continuat să evolueze. În 2019, fabrica a obținut Gold Level în World Class Manufacturing, un premiu ce dovedește cel mai înalt nivel de inovare industrială.

Din aceeași categorie...

Back to top button