GreenZone

73 de camioane electrice Renault pentru salubritate în Barcelona

Mai multe companii care se ocupă de salubritatea din Barcelona vor pune în curând în operare 73 de camioane electrice Renault.

Capitala Cataluniei a făcut un pas important spre decarbonizarea mobilității urbane cu ultimul contract pentru salubrizarea orașului. Contractul a fost atribuit mai multor subcontractori: companiile CLD Sorigué, Urbaser și Valoriza (Sacyr Group) au ales Renault Trucks ca furnizor a 73 de camioane electrice E-Tech D și D Wide ce vor fi utilizate în Barcelona.

73 de camioane electrice Renault pentru salubritate în Barcelona

Grație diversității gamei sale electrice, Renault Trucks a putut oferi o soluție ideală pentru această licitație publică complexă. Modelele E-Tech D, D Wide și D Wide LEC pot fi echipate cu o varietate de suprastructuri care să îndeplinească nevoile municipalităților: compactoare cu încărcare prin spate (cu unul sau două compartimente), încărcare prin lateral (stânga și dreapta), măturătoare stradală cu cisterne pentru stropire, basculante, macarale sau cârlige de ridicare.

VEZI ȘI: Test cu camionul electric Renault Trucks E-Tech D 16T: Esențial

Cele 73 de camioane electrice vor fi livrate în loturi, pentru implementare treptată, ce include o perioadă de instruire pentru operatori despre tehnologia electrică și tehnicile de condus.

Primul lot, care include compactoare cu încărcare prin spate, măturătoare stradale și o basculantă, a fost livrat și vehiculele au intrat deja în operare.73 de camioane electrice Renault pentru salubritate în Barcelona

Din aceeași categorie...

Back to top button