BusȘtiri

90 de autobuze MAN Lion’s City comandate de orașul Tbilisi, capitala Georgiei

90 de autobuze MAN Lion’s City, comandate de autoritatea locală de transport din Tbilisi, Georgia. Primarul orașului este fostul internațional Kakha Kaladze.

Conform oficialilor producătorului bavarez, până în acest moment au fost livrate deja 50 dintre autobuzele comandate, restul de 40 de bucăți urmând să fie livrate în perioada octombrie – noiembrie 2019.

90 de autobuze MAN Lion's City comandate de orașul Tbilisi, capitala Georgiei

Pentru ca totul să fie perfect, Kakha Kaladze a ales să meargă personal în cadrul MAN Customer Center din Munchen pentru a alege culorile, designul și echipamentele opționale pentru cele 90 de autobuze comandate.

VEZI ȘI: Investiții de 200 de milioane de euro la fabrica de cabine DAF din Westerlo

Pentru capitala Georgiei, Kakha Kaladze a ales versiunile MAN Lion’s City M. Acestea au fost echipate cu trei uși cu lățimi mai mari decât cele standard, cu posibilitatea coborârii platformei pentru accesul facil al persoanelor cu dizabilități și cu zone de acces fără trepte.

Toate aceste dotări au fost alese pentru ca fluxul de persoane să se facă mai rapid.

90 de autobuze MAN Lion's City comandate de orașul Tbilisi, capitala Georgiei

Fiecare dintre cele 90 de autobuze comandate de fostul internațional de fotbal sunt echipate cu motorul diesel cu șase cilindri capabil să ofere 294 de cai putere. Acestea respectă normele de poluare Euro 6.

MAN este unul dintre furnizorii de top ai celor din Tbilisi. În 2016 și 2017, constructorul german a livrat în capitala Georgiei 144 de exemplare Lion’s City echipate cu sistem de propulsie cu CNG.

Din aceeași categorie...

Back to top button