Camioane

A fost asamblat primul model Mercedes Actros Edition 2

Primul camion din cele 400 ale seriei a fost finalizat și este gata de livrare.

Fabrica Mercedes-Benz din Wörth  a asamblat primul camion Actros Edition 2, o serie specială exclusivistă limitată la doar 400 de unități.

Actros Edition 2 este în prezent vârful gamei de autotractoare Mercedes, cu aproximativ 40 de echipamente adiționale în dotarea standard.

A fost asamblat primul model Mercedes Actros Edition 2

Edition 2 este un camion special din toate punctele de vedere. Din cabina cu interior premium nu lipsesc pielea nappa și elementele care imită fibra de carbon. Patul de sus cu așternut personalizat are o lățime de 900 mm. Perdeaua în două culori, bej migdalat la interior și neagră la exterior, asigură intimitatea într-un mod elegant.

La exterior, Actros Edition 2 vine cu stemă iluminată, mai multe elemente decorative cromate pe grila radiatorului și faruri cu interiorul negru. Alte elemente distinctive sunt motivele grafice de pe pereții laterali ai camionului, inscripția „Edition 2” de pe parasolar, inscripția Actros în partea superioară a peretelui din spate al cabinei, patru spoturi LED suplimentare în parasolar, precum și trei lumini de lucru LED în spatele cabinei.

Actros Edition 2 vine în standard cu pachetele de siguranță (Safety Package), confort (Comfort Package), condus (Driving Package), vizibilitate (Sight Package), media (Media Package) și pachetul Extra Line.

VEZI ȘI: Actros F, cel mai accesibil cap tractor Mercedes-Benz (VIDEO)

În capitolul siguranță, Actros Edition 2 vine echipat standard cu Active Brake Assist 5, Active Drive Assist (care permite condusul parțial automatizat), MirrorCam, precum și sistemul de asistență laterală cu detectarea pietonilor și a bicicliștilor.

Împreună cu aceste sisteme de asistență, noul control predictiv al sistemului de propulsie (PPC) ajută șoferul la condus, inclusiv pe drumuri naționale, și generează o economie de carburant substanțală. De asemenea, pentru maximum de eficiență, noul Mercedes-Benz Actros Edition 2 vine echipat cu anvelope Michelin X Line Energy.

Din aceeași categorie...

Back to top button