S-a finalizat studiului de fezabilitate pentru Centura Galați

studiului de fezabilitate centura galati

La începutul lunii decembrie 2015 a fost finalizat contractul de servicii pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru varianta de ocolire a orașiului Galați.

Obiectivul contractului a constat în elaborarea studiului de fezabilitate, a studiului de evaluare a impactului asupra mediului precum și a aplicației FEDR pentru construcția variantei de ocolire a orașiului Galați.

Valoarea totală a acestui contract este de 991.843,28 lei (fara TVA), din care 85% reprezintă finanțare nerambursabilă acordată de Comisia Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, restul sumei fiind asigurată de la Bugetul de Stat.

S-a finalizat studiului de fezabilitate pentru Centura Galați

Prin implementarea proiectului ce urmărește îmbunătățirea calității vieții locuitorilor orașului Galați și a condițiilor de mediu prin transferul traficului național și internațional în afara centrului urban. De asemenea, realizarea variantei de ocolire a orașului Galați va contribui la dezvoltarea economică a zonei, fluidizarea traficului, precum și la îmbunătățirea gradului de siguranță a circulației.

Contractul de servicii pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru varianta de ocolire Galați a fost atribuit prin licitație deschisă asocierii dintre SC Tractebel Engineering SA și SC Acciona Ingenieria SA.

Conform contractului, pentru realizarea obiectivului prestatorul a avut la dispoziție 28 de luni.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker