Camioane

A fost livrat primul camion MAN TGX Individual Lion S

Compania germană Bode a cumpărat modelul special pentru un începător.

MAN a livrat primul camion Individual Lion S, noul vârf de gamă al gamei TGX. Compania germană Bode a cumpărat capul tractor pentru un șofer începător.

MAN TGX Individual Lion S este un camion deosebit, atât la exterior, cât și la interior. Tapițeria amintește de cea a modelelor sport Audi, bordul dispune de inserții de fibră de carbon, iar designul general se bazează pe culorile roșu și negru.

A fost livrat primul camion MAN TGX Individual Lion S

Echipamentele de confort sunt de asemenea la un nivel înalt, la fel și motorizările. Pe acest model pot fi alese doar versiunea de top a motorului D26 de 13 litri (510 CP) și motorul D38 de 15,2 litri (până la 640 CP).

Prezentarea versiunii speciale a fost făcută la 11 februarie, la exact un an de la lansarea noii generații TGX. Acum, primul camion MAN TGX Individual Lion S a fost livrat companiei germane Bode, despre care am mai scris cu ocazia testelor cu camioane hibrid Scania cu pantograf.

VEZI ȘI: MAN TGX cu cabină XXXL (galerie foto)

Interesant este că această companie a cumpărat camionul special pentru un șofer începător. Patrick Jost (22 de ani) a fost astfel răsplătit după ce a obținut nota maximă la testul de calificare din Germania. Patrick este un fan MAN și a moștenit pasiunea pentru camioane de la tatăl său, de asemenea șofer profesionist, pe care l-a însoțit în curse din copilărie.

Modelul MAN TGX Individual Lion S achiziționat de Bode este echipat cu cel mai mare motor disponibil (640 CP și 3.000 Nm). Designul din fabrică a fost combinat cu culoarea roșie specifică transportatorului.

A fost livrat primul camion MAN TGX Individual Lion S

Din aceeași categorie...

Back to top button