Camioane

A început producția de serie a noului FUSO Canter pentru Europa

FUSO, o subsidiară a Daimler Truck, a anunțat începerea producției de serie în Europa a celei mai noi generații a camionului ușor Canter.

Din luna decembrie, noul Canter a început să iasă pe linia de producție a fabricii FUSO din Tramagal (Portugalia). Noul model vine cu o cabină redesenată și îmbunătățiri la capitolele siguranță și confort. De asemenea, motoarele îndeplinesc acum standardul Euro VI E.

A început producția de serie a noului FUSO Canter pentru Europa

FUSO Canter din Tramagal este un model dezvoltat în Japonia și construit în Europa. Majoritatea componentelor, precum motorul, axele, amortizoarele, frânele, anvelopele sau sistemul de iluminare, vin de la 90 de furnizori europeni.

Din Japonia vin componente ale cabinei, precum volanul, sistemele de încălzire și de aer condiționat, precum și transmisia Duonic cu dublu ambreiaj.

VEZI ȘI: Daimler a livrat peste 300 de camioane electrice FUSO eCanter

”Din 1980, fabrică europeană FUSO din Tramagal a produs aproape 240.000 de camioane. Noul Canter va contribui la această moștenire”, a declarat Jorge Rosa, președinte și CEO al Mitsubishi Fuso Truck Europe.

Localizată la aproximativ 150 km nord-est de Lisabino, fabrica din Tramagal produce modelul FUSO Canter și versiunea sa electrică Fuso eCanter. În linie cu obiectivele de sustenabilitate ale Daimler Truck pentru producția europeană, fabrica va atinge neutralitatea din punct de vedere al emisiilor de CO2 în 2022.

Din aceeași categorie...

Back to top button