Dakar RallyȘtiri

A patra victorie de etapă în Dakar Rally 2020 pentru rusul Karginov

Andrey Karginov și-a trecut în cont o nouă victorie de etapă la categoria camioanelor în ediția din acest an a Dakar Rally.

Etapa a opta a Dakar Rally 2020 s-a desfășurat pe o distanță de 716 kilometri, concurenții angrenați în cea mai dură competiție de rally raid din lume având același punct de start și finiș. Mai exact, aceștia au pornit și s-au întors în orașul Wadi Al Dawasir.

A patra victorie de etapă în Dakar Rally 2020 pentru rusul Karginov

În categoria dedicată camioanelor, lucrurile merg ca până acum: echipa Kamaz-Master domină clasamentul, iar Andrey Karginov se impune pentru a patra oară în ediția din acest an a Dakar Rally 2020.

Locul secund a fost ocupat de Dmitry Sotnikov, coechipierul lui Karginov, iar ultima treaptă a podiumul a fost adjudecată de cehul Ales Loprais.

Țarul Nikolaev pare că se descurcă mai bine și obține al cincilea loc în etapa de astăzi, 13 ianuarie, însă cursa pentru podiumul final s-a încheiat de mult pentru rus. Acesta s-a confruntat cu o mulțime de probleme tehnice care nu i-au permis să ruleze la ritmul normal și să acumuleze multe ore de întârziere.

În urma rezultatului de astăzi, Andrey Karginov își consolidează prima poziție a clasamentului general provizoriu. Rusul echipei Kamaz-Master are un avans de peste de 27 de minute față de Shibalov.

VEZI ȘI: A treia victorie de etapă pentru Kamaz-Master în Dakar Rally 2020

Pe locul al treilea rămâne belarusul Viazovich, cu o întârziere de peste o oră. Cehul Ales Loprais continuă într-un ritm bun și își consolidează și el a patra poziție în clasamentul general provizoriu.

Mâine, 14 ianuarie, concurenții vor avea de parcurs 886 de kilometri între Wadi Al Dawasir și Haradh.

Foto – RedBullContentPool

Din aceeași categorie...

Back to top button