Dakar RallyȘtiri

A treia victorie de etapă pentru Kamaz-Master în Dakar Rally 2020

După o zi de pauză, Dakar Rally 2020 s-a reluat duminică cu etapa a șaptea, desfășurată între Riyadh și Wadi Al Dawasir în lungime de 741 de kilometri, care a fost câștigată de Karginov, pilotul rus al echipei Kamaz-Master.

În categoria camioanelor, lucrurile s-au desfășurat la fel ca până acum, cu echipa Kamaz-Master în fruntea plutonului. Cu Eduard Nikolaev în afara concursului, Andrey Karginov rămâne liderul echipei și reușește să se ridice la așteptările oficialilor.

A treia victorie de etapă pentru Kamaz-Master în Dakar Rally 2020

Acesta și-a trecut în cont a treia victorie de etapă din ediția 2020 a Dakar Rally. Pe locul secund a încheiat Dmitry Sotnikov, în timp ce pe ultima treaptă a termina Anton Shibalov. Astfel, echipa Kamaz Master reușește pentru a treia oară în acest Dakar să acapareze tot podiumul de etapă.

VEZI ȘI: Karginov își trece în cont o nouă victorie de etapă în Dakar Rally 2020

În clasamentul general provizoriu, Andrey Karginov rămâne lider cu un avans de peste 21 de minute față de Anton Shibalov (Kamaz). Ultima treaptă a podiumului este ocupată de belarusul Siarhei Viazovich (MAZ-Sportauto).

Etapa de duminică, 12 ianuarie, a fost marcată de un eveniment nefericit: motociclistul veteran Paulo Goncalves și-a pierdut viața în urma unui accident suferit după 276 de kilometri de probă specială.

Foto – RedBullContentPool

Din aceeași categorie...

Back to top button