GreenZoneTop News

ABB sprijină Scania cu soluții de încărcare pentru camioane electrice

ABB E-mobility a semnat un acord-cadru global cu Scania pentru furnizarea întregului său portofoliu de soluții de încărcare în curent continuu pentru camioane electrice.

Acordul dintre ABB și Scania va permite producătorului suedez din Södertälje să devină un furnizor de soluții complete, oferind clienților săi soluții de încărcare personalizate pentru camioane electrice.

ABB sprijină Scania cu soluții de încărcare pentru camioane electrice

Astfel, Scania va pune la dispoziția atât a rețelei proprii, cât și a clienților săi, tehnologia și soluțiile de încărcare rapidă în curent continuu ale ABB, inclusiv Terra 360, una dintre cele mai rapide stații de încărcare pentru vehicule electrice, inclusiv camioane, all-in-one din lume.

„Colaborarea cu ABB E-mobility ne permite să profităm de impulsul pe care îl observăm în ceea ce privește transportul electric și ne sprijină obiectivul nostru pentru 2030 de a vinde anual 50% camioane electrice. Apreciem acoperirea globală și prezența locală a ABB E-mobility, precum și portofoliul lor larg de soluții de încărcarea pentru camioane electrice și de servicii de asistență”, spune Fredrik Allard, Head of E-mobility, Scania.

VEZI ȘI: Noua axă inteligentă BPW iC Plus monitorizează și corectează automat presiunea în anvelope

ABB va pune la dispoziția Scania gama sa largă de soluții de încărcare în curent continuu pentru încărcarea la depou, la destinație și publică cu puteri de la 24 kW până la 600 kW. Ambele companii s-au angajat să facă posibil un viitor al transportului cu emisii zero și să preia conducerea în dezvoltarea tehnologiei de mâine.

„Suntem încântați să ajutăm Scania să ofere clienților săi o gamă largă de soluții de încărcare a camioanelor electrice. Având acces la întreaga noastră gamă de soluții de încărcare în curent continuu, ne asigurăm că Scania poate recomanda cea mai potrivită soluție pentru fiecare caz de utilizare, ajutându-și clienții să treacă cu succes la electromobilitate”, spune și Chris Nordh, Head of Fleet & Transit Business la ABB E-mobility.

Acordul-cadru consolidează colaborarea atât la nivel local, cât și global, ajungând la clienții Scania pe piața lor de origine.

Din aceeași categorie...

Back to top button