ABT Sportsline a modificat un Volkswagen Transporter 6.1

ABT Sportsline a modificat un Volkswagen Transporter 6.1
Tunerul german ABT Sportsline a adus mai multe modificări modelului Volkswagen Transporter 6.1, care includ un pachet exterior mai agresiv și până la 225 CP, în funcție de motorizare.

În urmă cu scurt timp, Volkswagen a modificat toată gama Transporter, care include și versiunile California, respectiv Caravelle.

ABT Sportsline a modificat un Volkswagen Transporter 6.1

Dar tunerul german de la ABT Sportsline are o idee proprie despre cum ar trebui să arate un Volkswagen Transporter modern. Așa se face că nemții au venit cu un pachet de exterior puțin mai agresiv și cu un kit de performanță.

VEZI ȘI: Acțiune de control a traficului de mărfuri periculoase pe A 2 în Germania

Pentru partea estetică, ABT Sportsline propune elemente cromate pentru praguri si spoilere, dar și un set de jante 19 sau 20 de inch pe care le vând vopsite doar în negru.

Pachetul de performanță este disponibil pentru motorul de 2.0 litri TDI care, în varianta de bază oferă 150 CP sau 190 CP. În cazul în care aveți în garaje versiunea de bază de 150 de cai, tunerul ABT poate oferi cu o simplă unitate de control 180 de cai putere și 400 Nm (+60 Nm față de varianta de bază.

Vârful de gamă de 190 de cai putere va fi capabil să dezvolte 225 de cai putere și 490 Nm mulțumită modificărilor aduse de tunerul german.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.