Știri

Academia Gheorghe Hagi are un nou autocar

Cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi, a fost bucuros sa primeasca cheia celui de-al 4-lea autocar pentru academia sa de fotbal de la MHS Truck & Bus.

La evenimentul de inaugurare al sediului MAN din Bacău, din 18 octombrie, a avut loc predarea noului autocar al clubului, marca Otokar Vectio, cu 250 cai putere, 36 locuri și o lungime de 9 metri. Primul drum către centrul de antrenament a început chiar după predare, autocarul mergând de la Bacău către Constanța cu grupa de copii 99, campioană națională.

Academia Gheorghe Hagi are un nou autocar

„Pentru a obține performațe, este necesar antrenamentul constant, începând cu o vârstă fragedă. Așa se nasc legendele în fotbal. Acesta este scopul Academiei unde activează copii începand cu vârsta de 6 ani până ce devin jucătorii profesioniști ai echipei FC Viitorul. Suntem mândri că am fost alături de acest proiect încă de la început, când Gheorghe Hagi ne-a convins că va transforma o idee într-o școală de elită a fotbalului românesc. Felicit cu aceasta ocazie copiii celor trei echipe ale Academiei care au devenit în acest an campioane naționale la grupele lor de vârstă.”  a declarat dl. Michael Schmidt, Președinte al MHS Grup.

„Mulțumesc domnului Schmidt și firmei MHS pentru sprijinul acordat înca de la începutul proiectului Academiei. I-am promis atunci că vom deveni cea mai bună școală de fotbal din România iar astăzi putem să spunem că am reușit”’ a declarat dl. Gheorghe Hagi.

Parteneriatul MHS Truck & Bus cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi datează din anul 2009. De la acea dată până în prezent au fost predate către Academie trei autocare MAN.

Echipa FC Viitorul, din Liga 1, utilizează autocarul MAN Lion’s Coach similar celor folosite de 13 cluburi de fotbal din Bundesliga, printre care finalistele UEFA Champions League: Bayern Munchen și Borussia Dortmund.

Din aceeași categorie...

Back to top button