Știri

Acces restricționat la stația Shell Berchem din Luxemburg

Accesul în stația Shell Berchem din Luxemburg va fi restricționat, de vineri 22 aprilie, ora 21.00 până duminică 24 aprilie, ora 23.00 datorită unor lucrări de mentenanță la autostrada A3.

Pentru a preveni eventualele neplăceri cauzate de această închidere temporara, TSG euroShell roagă companiile de transport să transmită șoferilor lor această informație și să îi direcționeze către o alta stație Shell din zonă.

Cea mai apropiata stație Shell de Berchem este Shell Pontpierre, 4390 Pontpierre – Luxembourg, cod stație 0538. Harta stației o găsiți aici. De altfel, puteți direcționa șoferii către orice altă stație Shell din Luxemburg, în funcție de rutele tranzitate în această perioadă.

Acces restricționat la stația Shell Berchem din Luxemburg

Harta stațiilor Shell din Luxemburg o găsiți aici!

 La fel ca și stația din Woergl (Austria) și stația Shell Berchem a trecut de curând printr-un proces de modernizare, odata cu câștigarea licitației pentru urmatorii 10 ani.

VEZI ȘI: Volvo Trucks stabilește noi standarde în construcții

Astăzi, după modernizare, Berchem este o experiență la superlativ pentru cei care intră în lumea Shell. Stația de alimentare este dotată cu toate serviciile destinate șoferilor profesioniști și camioanelor.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button