Accident grav produs miercuri seară pe DN 17

O persoană a murit şi şapte au fost rănite, miercuri seară, în urma unui accident produs pe DN 17, în localitatea suceveană Poiana Stampei, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat pentru Mediafax că miercuri, în jurul orei 18.30, un microbuz înmatriculat în Franţa s-a răsturnat pe DN 17, în zona localităţii sucevene Poiana Stampei. În urma accidentului, şoferul microbuzului a murit, iar trei dintre cei şapte pasageri răniţi sunt stabilizaţi în ambulanţe.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, a declarat că şoferul microbuzului a fost descarcerat de un echipaj al Detaşamentului din Vatra Dornei şi s-a încercat resuscitarea acestuia, însă fără niciun rezultat, fiind declarat decedat. Conform sursei citate, în prezent, trei dintre cei şapte pasageri răniţi sunt stabilizaţi în ambulanţe, fiindu-le acordat primul ajutor. La locul accidentului s-au deplasat trei ambulanţe din Bistriţa Năsăud, trei ambulanţe din Vatra Dornei şi un echipaj SMURD din Câmpulung Moldovenesc.

Accident grav produs miercuri seară pe DN 17

Găleată a precizat că urmează să se stabilească dacă persoanele rănite necesită să fie transportate la spital. Ionuţ Epureanu a declarat, miercuri, că accidentul s-a produs din cauza ploii şi a vitezei neadaptate într-o curbă. Primele informaţii furnizate de poliţie arătau că pasagerii din microbuz sunt din Republica Moldova, însă după identificarea acestora s-a stabilit că aceştia sunt de fapt din Cernăuţi, Ucraina.

Follow #infotrucker