Știri

Accident rutier grav provocat de un român în Franța

La mai puțin de o săptămână de la producerea celui mai grav accident rutier din ultimii 35 de ani din Franța, un camion condus de un șofer român a fost implicat într-un accident rutier grav în sudul Franței.

Şaptezeci de angajaţi ai pompierilor au fost mobilizaţi la locul accidentului. Răniţii au fost transportaţi la spitale cu elicoptere. Potrivit site-ului NiceMatin.com, o persoană a murit, iar alte opt au fost rănite în accident, trei fiind în stare gravă.

Camionul care transporta autoturisme, condus de un șofer român, a lovit alte 14 vehicule la ieşirea de pe autostrada A8 de lângă Nisa, sudul Franţei, provocând decesul unei persoane și rănirea gravă a altora, informează presa franceză.

Accident rutier grav provocat de un român în Franța

Potrivit concluziilor preliminare ale autorităţilor franceze, camionul înmatriculat în România ar fi avut probleme la sistemul de frânare. Camionul venea dinspre Italia şi se îndrepta spre orăşelul francez Aix-en-Provence, situat la nord de Marsilia.

În total, cincisprezece vehicule au fost implicate în accidentul produs în zona staţiei de plată a taxei de autostradă din Saint-Isidore, la periferia vestică a oraşului Nisa. Camionul care a provocat accidentul era condus de un cetăţean român, care a scăpat cu răni uşoare. Un pasager din cabina camionului este în stare critică.


Accident péage St Isidore A 8 Nice de nice-matin

Credit foto: www.ledauphine.com

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button