Știri

Accident provocat de un șofer sârb de camion beat, în Germania

Un șofer sârb de camion, care avea o alcoolemie de 0,84 la mie, a provocat un accident rutier pe o autostradă, în Germania.

Duminică, 7 august 2022, în jurul orei 22.00, un camion condus de un șofer sârb, care se deplasa în direcția Osnabrück rula șerpuit pe autostrada A1, în zona localității Stuhr (Germania).

Accident provocat de un șofer sârb de camion beat, în Germania

La un moment dat, acesta a părăsit partea carosabilă spre dreapta și a intrat în coliziune cu barieră de protecție. Mai mulți participanți la trafic au sunat la numărul de urgență și au raportat accidentul rutier poliției de autostradă.

În timpul controlului ulterior, polițiștii au indentificat un miros de alcool care venea dinspre șoferul sârb al camionului. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,84 la mie.

VEZI ȘI: Peste 1.800 de vehicule controlate de BAG în luna iulie

Având în vedere comportamentul șoferului și faptul că a produs un accident rutier, polițiștii au deschis o anchetă preliminară pentru conducere sub influența alcoolului și au confiscat permisul de conducere al acestuia.

În plus, șoferul sârb, în vârstă de 48 de ani, a trebuit să plătească o cauțiune. Verdictul în acest caz va fi dat de un tribunal din Germania.

Din aceeași categorie...

Back to top button