Știri

Accident stupid în parcarea de camioane Kraichgau Süd de pe autoastrada A6

Un șofer de camion român a dat foc unui camion înmatriculat în Cehia într-o parcare din Germania, după ce a lăsat nesupravegheată butelia la care-și pregătea mâncarea.

Un șofer de camion român a generat un accident stupid vineri, 21 iunie, în jurul orei 19:15, în parcarea de camioane Kraichgau Süd, de pe autostrada A6.

Accident stupid în parcarea de camioane Kraichgau Süd de pe autoastrada A6

Oprit fiind în parcarea de camioane de pe A6, șoferul de camion român a început să-și pregătească mâncarea între camioane.

VEZI ȘI: Gunoiul menajer din Lyon va fi colectat cu noua generație Renault Trucks D Wide Z.E.

Conform informațiilor furnizate de martori, acesta a lăsat butelia la care gătea nesupravegheată. Aceasta s-a răsturnat, incendiind camionul aflat în vecinătate.

Șoferul camionului înmatriculat în Cehia se afla în pauza de odihnă și dormea în cabină, acesta fiind trezit de zgomotul produs de spargerea unei conducte hidraulice.

Acesta a intervenit imediat, reușind să stingă incendiul provocat de român.

În câteva minute la fața locului a sosit și un echipaj de pompieri din Sinsheim care a investigat camionul cu o cameră termică pentru a prevenit reapariția incendiului.

Semiremorca nu a mai putut fi utilizată din cauza problemelor la instalația hidraulică. Valoarea totală a pagubelor provocate de incendiu încă nu a fost comunicată.

Din aceeași categorie...

Back to top button