Știri

Accident teribil între un camion și un autocar lângă Puisseguin

Un accident teribil s-a produs la începutul acestui weekend (vineri, 23 octombie 2015) între un camion de marfă și un autocar pe un drum național din Franța, la aproximativ 50 km de orașul Bordeaux.

Autoritățile orașului de pe raza căruia s-a produs accidentul au anunțat mass-media că, în accidentul provocat de cele două vehicule de transport și-au pierdut viața 43 de persoane, inclusiv șoferul de camion și mulți pasageri din autocar. Din primele cercetări a reieșit că persoanele aflate în autocar, majoritatea în vârstă, se aflau într-o excursie organizată.

Potrivit martorilor aflați la fața locului în momentul producerii accidentului, impactul dintre camionul de marfă și autocar a fost frontal și violent. După impact, cele două vechicule au fost cuprinse de flăcări motiv pentru care la fața locului s-au deplasat 60 de speciale de pompieri și salvare.

Accident teribil între un camion și un autocar lângă Puisseguin

Din păcate, pe lângă Cyril Aleixandre, șoferul camionului implicat în accident, în impact și-a pierdut viața și fiul acestuia, aflat în dreapta. Colegii șoferului companiei de transport din Orne, spun că, prezența baiatului său în camion era una obișnuită, acest însoțindu-l pe tatăl deseori în curse.

Potrivit site-ul ziarului local Sud Ouest, persoanele rănite din autocar au fost transportate de urgență la Spitalul Universitar din Bordeaux.

Acest accident rutier este cel mai grav din ultimii 35 de ani în Franța, ultimul accident de o asemenea amploare producânsu-se în 1982.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button