Bus

Acord final: Caroserii pentru autobuzele electrice Volvo produse în Egipt

Volvo Buses a semnat un acord pentru producerea caroseriilor pentru autobuzele electrice Volvo 7900 Electric și Volvo 7900 Electric Artic de către MCV (Egipt).

În primăvară, cele două companii au semnat o scrisoare de intenție în acest sens, iar acum acordul a devenit definititv. Volvo și MCV vor colabora și pentru un autobuz electric intercity.

Acord final: Caroserii pentru autobuzele electrice Volvo produse în Egipt

Producția este așteptată să înceapă spre finalul lui 2024, iar primele autobuze electrice cu șasiu Volvo și caroserie MCV va ajunge pe piață în 2025. Acordul cu MCV este următorul pas în noul model de afaceri al Volvo Buses din Europa. De asemenea, producătorul a anunțat o colaborare cu Sunsundegui pentru caroserii de autocare.

”Prin încheierea acordului cu MCV, vom putea oferi clienților noștri din Europa o gamă completă de autobuze urbane și interurbane Volvo în segmentul premium. MCV este partenerul perfect pentru noi, cu experiența și capacitatea necesare pentru a îndeplini cerințele înalte ale clienților noștri europeni”, a declarat Dan Pettersson, Vicepreședinte Senior al Volvo Buses.

VEZI ȘI: Test cu Volvo FM și FH Electric: Amintiri din era diesel

În această toamnă, Volvo Buses va continua să planifice împreună cu MCV startul producției, care va avea loc în 2024. Clienții vor putea plasa comenzi din ultimul trimestru al lui 2023, iar livrările vor fi posibile în primul trimestru al lui 2025.

Conform noului model de afaceri din Europa și a acordului cu MCV, Volvo Buses va continua să fie singurul punct de contact pentru clienți în ce privește piesele de schimb și serviciile, atât pentru viitorii clienți, cât și pentru cei care au deja autobuze Volvo în flote.

Din aceeași categorie...

Back to top button