Acțiuni militare de anvergură în Europa în cadrul exercițiului Defender Europe 20

Acțiuni militare de anvergură în Europa în cadrul Defender Europe 20
Peste 37.000 de soldați americani și ai țărilor aliate și partenere NATO, respectiv 20.000 de vehicule militare participă la exercițiul militar Defender Europe 20.

În următoarele săptămâni se va derula Defender Europe 20, unul dintre cele mai mari exerciții militare desfăşuratede Statele Unite în Europa de la sfârșitul Războiului Rece.

Acțiuni militare de anvergură în Europa în cadrul exercițiului Defender Europe 20

Armata americană trimite o divizie completă în Europa, iar armata germană asigură elementele logisitice necesare pentru transportul vehiculelor militare și soldaților angrenați în acest exercițiu militar.

Coloane de vehicule militare pe autostrăzi, trenuri de marfă care transportă echipament și vehicule militae, vapoare care asigură și ele transportul diviziilor americane.

Exercițiul militar Defender Europe 20 a început în ianuarie și cu siguranță va afecta transporturile de mărfuri din Europa, chiar dacă majoritatea deplasărilor sunt programate pe timp de noapte.

Acțiuni militare de anvergură în Europa în cadrul exercițiului Defender Europe 20

10.000 de vehicule și alte 20.000 de echipamente militare trebuie transportate pe o distanță de 4.000 de kilometri prin Europa. 37.000 de soldați, din 18 țări, trebuie și ei să ajungă în zona unde vor avea loc exercițiile militare.

VEZI ȘI: Poliția germană continuă acțiunile de monitorizare video a șoferilor de camion

Programul Defender Europe 20 este un exercițiu care are ca scop verificarea mutărilor masive de trupe în zona europeană și mișcările de trupe sunt mai mari decât în cadrul operațiunii „Operation Atlantic Resolve“ prin care americanii au întărit flancul de est al NATO.

Pentru prima oară se mută o divizie întreagă de la un capăt la celălalt al continentului.

Cele mai multe trupe, aproximativ 20.000 din cei 37.000 de militari, vin din Statele Unite, iar pentru transportul acestora vor fi folosite 14 porturi și aeroporturi din Olanda, Belgia, Franța și Germania. Cu trenuri, camioane și vapoare se mută totul spre regiunea baltică apoi.

Tranzitul prin Germania este asigurat de armata germană și înseamnă transport, cazare, masă, alimentare și escortă militară.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.