Suprastructuri

Actros aspirator va curăța tuneluri de cale ferată în Olanda și Belgia

Mercedes-Benz Actros 3351L 6×4 a fost tranformat într-un aspirator gigant, folosit pentru a curăța tuneluri de cale ferată.

AH Vrij, o companie olandeză specializată în peisagistică și lucrări de infrastructură, a pus recent în operare un camion Mercedes-Benz Actros cu suprastructură de aspirare și posibilitate de rulare pe șine, pentru întreținerea liniilor ferate din Olanda și Belgia.

Compania de familie cu o vechime de 65 de ani a ales pentru cea mai nouă achiziție un Mercedes de culoare galbenă, necesară pentru certificare. Acest Actros cu trei axe a primit o suprastructură de aspirare cu două duze uriașe.

Actros aspirator va curăța tuneluri de cale ferată în Olanda și Belgia

”Practic, este un camion cu un aspirator mare pe el. Camionul nu a stat deloc de când a fost finalizat”, a declarat Rick Vrij, al cărui bunic a înființat compania.

VEZI ȘI: Actros diesel, în teste cu noua cabină ProCabin

Modelul Actros aspirator curăță Tunelul Schiphol de praf, nisip, doze de metal și hârtii de patru ori pe an. Compania este astfel ocupată timp de 27 de nopți. AH Vrij curăță și o porțiune de tunel de 7 kilometri din Belgia, pe durata a 12 weekend-uri.

Ca bază pentru acest vehicul special a fost ales un camion cu 3 axe Mercedes-Benz Actros 3351L 6×4. Modelul a fost ales datorită dimensiunilor compacte și a sarcinii maxime de 33 de tone.

Din aceeași categorie...

Back to top button