Camioane

Actros Edition 2, un camion special dedicat șoferiilor iubitori de inovație

Mercedes-Benz a lansat Actros Edition 2, o nouă ediție specială produsă în doar 400 de exemplare, care se adresează șoferiilor iubitori de inovație.

Chiar dacă producătorii de camioane și transportatorii se confruntă cu provocări majore într-un mediu extrem de competitiv, în industria vehiculelor comerciale nu poate și nu va exista un impas.

Actros Edition 2, un camion special dedicat șoferiilor iubitori de inovație

Din acest motiv și pentru a satisface și mai bine cele mai diverse cerințe ale clienților, Mercedes-Benz a lansat Actros F, un camion accesibil la preț, și Actros Edition 2, un camion special dedicat șoferiilor proprietari iubitori de inovație.

Cu inovații sale revoluționare, cea mai nouă generație Mercedes-Benz Actros promite mai multă eficiență pentru transportatori, confort crescut pentru șoferi și siguranță îmbunătățită pentru toți utilizatorii drumului.

Inovațiile precum Multimedia Cockpit și MirrorCam, respectiv noile sisteme de siguranță și asistență la condus, se asigură că Actros îndeplinește în mod excelent cerințele în continuă creștere atât în ​​transportul pe distanțe lungi, cât și în cele pentru sarcini grele, sprijinind în același timp șoferul în îndeplinirea sarcinilor sale.

În timp ce modelul Actros F, se adresează în special clienților care doresc cea mai mare funcționalitate posibilă de la un camion, modelul Actros Edition 2, care poate fi comandat din ianuarie 2021, se adresează șoferilor proprietari iubitori de inovație, care au o puternică legătură emoțională cu vehiculul lor și acordă o mare valoare stilului individual și confortului ridicat.

Actros Edition 2, un camion special dedicat șoferiilor iubitori de inovație

Pe de altă parte, cu modelul special Actros Edition 2, transportatorii își îmbunătățesc imaginea companiei, acesta putând fi chiar un as în mânecă în atragerea de noi șoferi.

Limitat la 400 de unități, Actros Edition 2 integrează până la 40 de opțiuni suplimentare pentru interior și exterior, care-l diferențiază extrem de mult de modelele de serie, precum și elemente de design de la Actros Edition 1, oferindu-i un caracter inconfundabil pe șosea.

VEZI ȘI: Noile Volvo FH și Volvo FM vor fi disponibile și cu motoare cu LNG

Actros Edition 2 este disponibil atât cu volan pe stânga, cât și pe dreapta, în versiuni cap-tractor 4×2 și 6×2 cu cabine GigaSpace și BigSpace. Nuanța de culoare a cabinei poate fi selectată în mod liber și poate fi adaptată în mod specific culorilor companiei, în timp ce partea frontală a vehiculului este întotdeauna vopsită în culoarea moonstone grey metalic, ceea ce asigură o valoare de recunoaștere ridicată.

De asemenea, în standard, Actros Edition 2 vine cu stemă iluminată, pe fundal neagru, mai multe elemente decorative cromate pe grila radiatorului și faruri cu interiorul negru.

Alte elemente importante ale exteriorului sunt desenele grafice exclusive de pe pereții laterali ai camionului, inscripția „Edition 2” de pe parasolar lăcuit, emblema Actros în față, inscripția Actros în partea superioară a peretelui din spate al cabinei, patru spoturi LED suplimentare în parasolar, precum și trei lumini de lucru LED în spatele cabinei.

Un spațiu luxos de muncă și locuit
Cu un interior finisat premium, din care nu lipsesc pielea nappa și elementele care imită fibra de carbon, Actros Edition 2 oferă șoferului un spațiu de lucru luxos.

Noul afișaj de pe ecranul principal al Multimedia Cockpit, alături de logo-ul Edition 2 din aluminiu satinat, amplasat în partea pasagerului captează privirea. Patul de sus vine cu așternut și are o lățime de 900 milimetri. O perdea bej migdalat în interior și neagră în exterior, asigură intimitatea într-un mod elegant.

Actros Edition 2 vine echipat cu pachetul de siguranță (Safety Package), pachetul de confort (Comfort Package), pachetul de condus (Driving Package), pachetul de vizibilitate (Sight Package), pachetul media (Media Package) și pachetul Extra Line.

Caracteristici de siguranță și conectivitate adaptată
La fel ca în cazul oricărui alt camion pe care-l produce, obiectivul Mercedes-Benz Trucks cu Actros Edition 2 este de a contribui la un trafic fără accidente, prin utilizarea sistemelor active de asistență la condus.

În acest scop, Actros Edition 2 vine echipat standard cu a cincea generație a sistemului de asistență la frânare de urgență (Active Brake Assist 5), sistemul opțional Active Drive Assist (ADA) care permite condusul parțial automatizat (Level 2), sistemul standard MirrorCam, care înlocuiește oglinzile clasice cu camere video, precum și sistemul de asistență laterală cu detectarea pietonilor și a bicicliștilor, disponibil din fabrică.

Împreună cu aceste sisteme de asistență, noul control predictiv al propulsie (PPC) ajută șoferul la condus, inclusiv pe drumuri naționale, și generează o economie de carburant substanțală. De asemenea, pentru maximum de eficiență, noul Mercedes-Benz Actros Edition 2 vine echipat cu anvelope Michelin X Line Energy.

În cazul în care camionul este achiziționat cu interactiv Multimedia Cockpit, se primește acces și la Mercedes-Benz Truck App Portal, care permite companiilor de transport să profite de noile oportunități de conectivitate și să-și echipeze vehiculele cu aplicații care îmbunătățesc eficiența și confortul, cum ar fi serviciile telematice de la Fleetboard sau furnizori terți.

Din aceeași categorie...

Back to top button