Actros Edition Black and White Liner

Actros Edition Black and White Liner

Editia limitata care a fost lansat de Mercedes cu ocazia targului de la Hanovra pentru modelul Actros denumita Edition Black Liner/White Liner ne-a bulversat un pic. In mijlocul cursei pentru cel mai scazut consum, sau cele mai scazute emisii, ori poate cea mai mare putere, Mercedes apare in lumina reflectoarelor cu un camion mai…. frumos decat celelalte.

Desigur, noua ne place frumosul, asa ca apreciem designul de efect al lui Black and White Liner. Totusi, voi, clientii Mercedes-Benz trebuie sa stiti ca nu este vorba de un camion cu o putere speciala sau sisteme in premiera. Este o editie limitata, doar din perspectiva culorilor (negru respectiv alb), oglinzi cromate si dungi la exterior.

Actros Edition Black and White Liner

Poate ca nici nu consuma mai putin, dar are volan, scaune, cotiere si fetete de usi imbracate in piele iar bordul are insertii de lemn negru mat asemeni turismelor din gama Mercedes. Nici nu polueaza mai putin, dar ce te mai intereseaza mediul cand ai climatizare in scaune, perdelute electrice, trapa eletrica ce culiseaza si rabateaza, frigider etc. Editia Actros limitata se poate comanda in doua variante de cabina cabina L si Megaspace impreuna cu toata gama de motorizari Mercedes actuala.

La capitolul siguranta, editia limitata Actros aduce in plus fata de modelul de serie Active Brake Assist 2 (unul din cele mai performante sisteme de asistare la franare), Lane Assistant, controlul stabilitatii si airbag pentru sofer. Pe lista de optionale gasim retarder-ul si controlul proximitatii (sistem tot mai cerut de clienti in Europa).

La finalul comunicatului de presa Mercedes informeaza ca eficienta costurilor nu a fost deloc neglijata… desi pretul de achizitie este unul piperat. Editia speciala a lui Actros se va produce in doar 500 de exemplare iar lansarea oficiala va avea loc in cadrul targului international de la Hanovra la finalul lunii septembrie. Nu avem decat sa uram succes in vanzarea celor celor 500 de exemplare speciale a lui Actros.

[nggallery id=14]

Follow #infotrucker