Camioane

Actros L Driver Extent+, ediție limitată la 150 de unități

Actros L, modelul de vârf al gamei de camioane Mercedes-Benz, vine acum și într-o ediție specială Driver Extent+, remarcabilă prin design și confort, dar limitată la doar 150 de unități.

Numele vorbește de la sine. De aceea, panoul frontal a primit un logo Actros scris cu litere cromate închise. În plus, emblema identifică acest camion ca fiind unul din seria exclusivistă Driver Extent+.

Actros L Driver Extent+, ediție limitată la 150 de unități

Camionul vine cu autocolante în nuanța gri mat sub geamurile laterale, pe parasolar, pe panourile laterale sau pe bara față. Culoarea cabinei poate fi aleasă liber de client.

Grila de culoare neagră face partea frontală a vehiculului mai expresivă, iar steaua iluminată Mercedes-Benz devine și mai strălucitoare.

Cele patru proiectoare rutunde LED integrate în parasolar îmbunătățesc vizibilitatea în orice condiții meteo. Axele față și spate sunt echipate cu jante, capace și prezoane din oțel inoxidabil sau vopsite în negru. Șasiul este închis aproape complet cu cadre din aluminiu pe care se poate păși.

VEZI ȘI: Primul Mercedes Actros Edition 2 livrat în România

Intrarea iluminată cu siglă Mercedes-Benz și trepte din oțel inoxidabil asigură cel mai sigur mod de acces în modelul ediție specială.

Dar Driver Extent+ nu se oprește doar la exterior. Iluminarea indirectă din cabină, realizată cu 138 de becuri LED, poate fi ajustată atât în ce privește intensitatea, cât și culoarea.

O altă noutate este mini-cafetiera stilată, potrivită cu designul interior al modelelor Mercedes-Benz. Ea poate fi stocată cu ușurință într-un suport de pahare, datorită dimensiunilor reduse.

În plus, sistemul mecanic anti-furt CabLock oferă o protecție mai mare pentru șoferi. Sistemul poate fi blocat și deschis independent de sistemul de închidere centralizată.

Din aceeași categorie...

Back to top button