TehnologieTop News

Actualizare de software pentru tahografele inteligente VDO DTCO 4.0

Noul software economisește timp pentru șoferii de camion.

Cu noua versiune de software pentru tahografele inteligente VDO DTCO 4.0, șoferii pot pleca de pe loc în timp ce cardul este citit, iar recunoșterea țărilor se face în mod automat.

Versiunea 4.0e oferă performanțe îmbunătățite și o utilizare mai ușoară. Noile funcții, precum recunoașterea automată a țării prin satelit, economisesc timp.

Actualizare de software pentru tahografele inteligente VDO DTCO 4.0

În plus, noul cronometru pentru timpul de lucru oferă o perspectivă mai completă asupra activității șoferilor. Avertismentele pentru depășirea orelor de lucru zilnice și săptămânale sunt acum arătate pe ecran, reducând riscul de primire a unei amenzi.

Perioada de timp în care se pot face corecturi manuale și intrări suplimentare ulterioare pentru timpii de lucru a fost extinsă la 10 minute.

Pe lângă noile funcții, actualizarea contribuie la îmbunătățirea generală a performanțelor tahografului digital. Acest lucru este evident în special la citirea cardului șoferului, care a fost simplificată și accelerată. De exemplu, vehiculul poate pleca în timp ce cardul este citit, dacă a apărut mesajul ”ready to drive”. Timpul de așteptare până când pot fi făcute intrări manuale a fost de asemenea scurtat pentru versiunea de software 4.0e.

VEZI ȘI: Noua generație a tahografului inteligent Stoneridge SE 5000-8

De la generația DTCO 4.0, tahografele VDO pot asista la reglarea automată a scaunului și oglinzilor în funcție de șoferul al cărui card este introdus. Reglarea este și mai rapidă la versiunea 4.0e.

Continental recomandă tuturor flotelor să instaleze noul soft. ”Am dezvoltat versiunea 4.0e a DTCO în strânsă cooperare cu șoferii. Actualizarea crește în primul rând confortul, dar de asemenea ușurează utilizarea, grăbește procesele și oferă mai multă transparență, astfel încât și managerii companiilor de transport pot beneficia de ea”, a declarat Marcello Lucarelli, șeful departamentului de Servicii pentru Flote de Vehicule Comerciale al Continental.

Instalare simplă în ateliere

Versiunea de software DTCO 4.0e este disponibilă imediat pentru toate tahografele inteligente din generația VDO DTCO 4.0. Ea poate fi făcută în aproximativ 10 minute, în ateliere, de exemplu în timpul inspecțiilor tehnice periodice. Fiecare actualizare include activarea VDO Counter, inclusiv a cronometrului pentru timpii de lucru. Tahografele noi sunt echipate din fabrică cu versiunea 4.0e. Atelierele care vor să ofere clienților actualizarea de soft pot obține licențele din sursele uzuale.

Din aceeași categorie...

Back to top button