Știri

ADAC se așteaptă la blocaje în trafic în Renania de Nord-Westfalia

ADAC a publicat o scurtă avertizare pentru șoferii care vor fi în tranzit zilele acestea în statul Renania de Nord-Westfalia. Școlile se vor redeschide în curând, iar autoritățile se așteaptă la trafic îngreunat și la drumuri blocate.

Avertismentul vine cu o săptămână înainte de acest eveniment și ar trebui să-i pregătească pe șoferii care au de traversat regiunea amintită mai sus.

ADAC se așteaptă la blocaje în trafic în Renania de Nord-Westfalia

În comunicatul de presă publicat de ADAC scrie că „drumurile vor fi mai aglomerate decât de obicei”. În plus, cel mai mare număr de mașini este așteptat în weekendul care urmează.

ADAC spune că autostrăzile A1, A2 și A61 vor fi cele mai afectate dintre zonele din regiunea Renania de Nord-Westfalia. De asemenea, autoritățile spun că se așteaptă ca traficul să crească și pe A3 în zonele în care există lucrări la infrastructură.

VEZI ȘI: Germania: Doi șoferi bulgari și angajatorul lor obligați la plata unui depozit garanție de 9.000 de euro

Conform oficialilor ADAC nici drumurile secundare nu vor fi mai lejere. În fiecare an, acestea s-au aglomerat rapid în contextul în care șoferii au ales aceste rute. În plus, drumurile secundare se aglomerează și mai rapid.

Un purtător de cuvânt al ADAC a declarat că în ultimii doi ani, în weekendul dinaintea începerii școlii s-au înregistrat cele mai mari niveluri de trafic din timpul vacanței de vară.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button