ServiceTop News

ADAC Truckservice și Service 24 vor fonda gigantul 24/7 GmbH

ADAC Truckservice și Service 24 vor fonda furnizorul european de servicii 24/7 GmbH, o companie joint venture în participațiune 50:50.

Compania germană ADAC Truckservice și cea austriacă Service 24 vor colabora din 2022 în sectorul vehiculelor comerciale. Ele își vor uni activitățile de vânzări, marketing și dezvoltare de produse în noua companie 24/7 GmbH.

ADAC Truckservice și Service 24 vor fonda gigantul 24/7 GmbH

Aceasta va opera pe piață sub marca 24/7 ASSISTANCE, cu acces direct la o rețea de peste 40.000 de ateliere autorizate din toată Europa.

ADAC Truckservice și Service 24 vor deveni părți ale mărcii 24/7 ASSISTANCE ca servicii naționale independente. Noua companie 24/7 GmbH va avea sediul central în Salzburg (Austria) și filiale în Germania, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Polonia, România și Ungaria.

Autoritățile antitrust au aprobat fuziunea în luna martie. Înființarea oficială a companiei s-a făcut la 15 iulie, iar operațiunile vor începe în ianuarie 2022. Compania va avea o conducere duală, formată din directorii generali Jarno Bor (Service 24) și Dirk Fröhlich (ADAC Truckservice).

VEZI ȘI: Un nou centru de vânzări și service MAN deschis la Oradea

24/7 ASSISTANCE va integra portofoliul de produse al celor două companii mamă, inclusiv asistență rutieră non-stop pentru camioane, remorci, autobuze, vehicule comerciale ușoare, utilaje agricole și de construcții. Noua companie își propune extinderea rețelelor de service existente în Europa.

”24/7 ASSISTANCE urmărește o strategie clară. Vrem să stablim standardul de aur în asistența rutieră pentru vehicule comerciale. Servicii non-stop, dintr-o singură sursă, oriunde este localizat clientul”, a declarat Dirk Fröhlich, Director General al ADAC Truckservice.

”Cererea pentru noile tehnologii de propulsie și inginerie modernă este la fel de mare ca cea pentru soluții de mobilitate eficiente și de încredere, dintr-o singură sursă. Nu vrem doar să rămânem competitivi în acest segment, ci să utilizăm puterea celor două mărci pentru a dezvolta cea mai eficientă rețea de service pentru vehicule comerciale”, a spus și Jarno Bor, Director General al Service 24 și responsabil pentru vânzări la 24/7 ASSISTANCE.

Din aceeași categorie...

Back to top button