Trailer

Adaptor de turn de eoliană pentru trailere cu axe autoviratoare

Noul adaptor de turn de eoliană cu dispozitiv de rotire liberă, montat pe trailere cu axe autoviratoare 4+7, umple ultimul gol din gama Faymonville.

Proiectele de energie eoliană implică transportul a diferite componente, precum: segmente de turn, pale și generatoare. Pentru a facilita transportul în siguranță a segmentelor de turn, Faymonville a dezvoltat un adaptor de turn de eoliană pentru trailere cu axe autoviratoare.

O astfel de combinație este utilizată atunci când segmente de turn cu o greutate de până la 100 de tone trebuie transportate pe drumuri sinuoase.

Noul adaptor facilitează conectarea segmentelor de turn în dispozitive de prindere cu 3 sau 4 puncte fără un cadru suplimentar. În varianta de bază, acestea sunt concepute pentru diametre interne de la 2.650 la 5.400 mm. În cazul în care segmentele de turn au dismetru mai mare este disponibilă o extensie de până la 6.300 mm.

VEZI ȘI: Polonia are cea mai mare flotă de camioane din Europa

De asemenea, adaptorul este conceput pentru o flexibilitate maximă, deoarece pot fi transportate și segmente de turn cu o flanșă externă. Chiar și transportul diferitelor nacele este posibil cu acest sistem.

Ajustarea pe verticală de 1.600 mm facilitează trecerea obstacole înalte, cum ar fi sensuri giratorii sau glisiere de protecție, atunci când acestea apar pe traseu.

Adaptor de turn de eoliană pentru trailere cu axe autoviratoare

În partea din față, adaptorul folosește un dolly cu 4 axe cu suspensie pneumatică care poate fi echipat cu anvelope de 17,5″ sau 22,5″, compatibil cu remorchere 6×4 și 8×4, respectiv 10×4.

În partea din spate, adaptorul de turn folosește un cărucior cu șapte axe autoviratoare cu suspensie hidraulică. „Suntem singurul furnizor de pe piață cu o suspensie hidraulică. Acest principiu este utilizat pentru a ridica sau coborî trailerul pe o parte, mărind astfel considerabil stabilitatea în pasajele critice de pe traseu”, spune Rainer Noe, responsabil de produs.

Datorită telecomenzii standard, operatorul se află întotdeauna într-o zonă sigură atunci când manevrează adaptorul și are o imagine de ansamblu perfectă asupra procesului de încărcare și descărcare.

Din aceeași categorie...

Back to top button