Aderență crescută cu anvelopa Goodyear Ultra Grip

secție nouă de vopsire

Goodyear a anunțat lansarea unei noi generații de anvelope de iarnă de înaltă performanță, Ultra Grip Performance, ce oferă o aderență excelentă și o manevrabilitate sporită pentru o gamă variată de condiții de iarnă — de la zăpadă la carosabil alunecos și acoperit cu gheață.

Anvelopa Goodyear Ultra Grip este construită pe cei 44 de ani de inovație și pe cele 60 de milioane de anvelope Ultra Grip vândute de Goodyear. Ceea ce ea aduce nou este un profil al canelurilor îmbunătățit cu un sistem interblocant , un profil al benzii de rulare avansat și un număr mai mare de activatori ai blocurilor pentru o aderență excelentă și pentru o performanță mai mare a manevrabilității în toate tipurile de condiții de iarnă.

Canelurile hidrodinamice îmbunătățesc rezistența la acvaplanare și la carosabil alunecos atât pe drumuri umede cât și alunecoase  printr-o pată de contact de formă pătrată, cu o distribuție uniformă a presiunii, ce oferă o performanță îmbunătățită pe carosabil uscat și acoperit cu gheață pe toată durata de viață a anvelopei . Un indicator de uzură al anvelopei permite schimbarea anvelopei la intervale de timp corecte și permite astfel menținerea nivelului ridicat al anvelopei în toate condițiile de condus pe timp de iarnă.

Aderență crescută cu anvelopa Goodyear Ultra Grip

Și ceea ce este cel mai important, anvelopa oferă o distanță de frânare cu 3% mai scurtă pe zăpadă comparativ cu competitori de top.

Suntem încântați să adăugăm familiei Goodyear Ultra Grip o altă anvelopă de iarnă care are ca prioritate siguranța. Suntem angajați să oferim o excelentă aderență pe ud, pe zăpadă și pe gheață, cu un nivel ridicat de performanță din punct de vedere al siguranței și frânării în condiții de vreme de iarnă. Suntem de asemenea cu deosebire mândri de faptul că distanța cea mai scurtă  de frânare, după cum o știm,  este de o importanță deosebită pentru clienții noștri, a spus Hans Vrijsen, Goodyear Marketing Director Consumer EMEA.

Linia de anvelope Goodyear Ultra Grip Performance Gen-1 prezintă 38 de anvelope pentru mașini de pasageri, dezvoltate în special pentru vehicule de diemsniuni medii și mari, într-o gamă de dimensiuni de la SD/195 la 255; de la AR/40 la 65; de la RD/15’’ la 19’’.

Noua anvelopă de iarnă Goodyear Ultra Grip poate fi cumpărată începând cu această lună de la magazinele partenere.

Follow #infotrucker