Știri

Adrian Ţintea a câştigat concursul Optifuel Challenge 2017

Adrian Țintea a câștigat cea de-a patra ediție Optifuel Challenge, competiția de șofat economic organizată de Renault Trucks.

Adrian Ţintea este un om care îşi vede (bine) de treabă. El este singurul şofer al cmpaniei sale, Ţintar Spedition din Braşov. Din acest motiv nu are timp să ţină prelegeri despre transporturi, în conferinţe ori prin presă.

Adrian Ţintea a câştigat concursul Optifuel Challenge 2017

Însă şi-a făcut timp să concureze şi să câştige, dintre aproximativ 200 de șoferi profesioniști participanţi, etapa naţională a concursului organizat de Renault Trucks.

În astfel de întreceri, pe trasee publice, mai intervine şi norocul din trafic, nu a fost cazul, toţi examinatorii domnului Ţintea au mărturisit că acesta a condus fără greșeală şi a meritat să câştige.

Îi vom ţine pumnii lui Adrian Țintea la etapa europeană, de peste câteva săptămâni, până atunci el va putea folosi timp de o lună un camion Renault Trucks T, primit drept premiu.

Ah, că era să uităm! În urmă cu vreo trei ani, Adrian Ţintea a câştigat aceeaşi poziţie şi în cadrul concursului similar organizat de Volvo Trucks.

Așadar, nimeni nu mai poate spune că rezultatul de azi a fost o pură întâmplare!

Adrian Țintea a câştigat concursul Optifuel Challenge 2017

Din aceeași categorie...

Back to top button