Advanced RV a dezvoltat o autorulotă bazată pe Mercedes-Benz Sprinter

Advanced RV a dezvoltat o autorulotă bazată pe Mercedes-Benz Sprinter (Video)
Specialiștii din cadrul Advanced RV revin în atenția noastră cu o nouă autorulotă extrem de interesantă, bazată pe modelul Mercedes-Benz Sprinter.

La fel ca până acum, americanii de la Advanced RV lucrează doar pe comandă, iar cea mai recentă autorulotă este unul unicat și a fost dezvoltată pornind de la varianta cu ampatament scurt a lui Mercedes-Benz Sprinter.

Advanced RV a dezvoltat o autorulotă bazată pe Mercedes-Benz Sprinter

Și de această dată, americanii au reușit să optimizeze spațiul disponibil și să introducă o mulțime de accesorii extrem de folositoare atunci când weekend-ul se trasformă într-o minivacanță alături de familie.

Pentru început, autorulota dezvoltată de Advanced RV nu mai dispune de geamurile laterale, ceea ce înseamnă că te vei putea plimba liniștit prin orașe fără ca ceilalți participanți la trafic să tragă cu ochiul în „casa” ta.

La interior, autorulota dispune de un blat în formă de L, de paturi extensibile și de o bucătărie completă.

VEZI ȘI: Elveția vrea să mute transportul de mărfuri de dimensiuni mici în subteran (VIDEO)

Plafonul a fost înălțat cu o suprastructură specială pentru a ascunde aerul condiționat, sistemul de iluminare și cel de monitorizare video. Tot la interior, Advanced RV a pregătit o baie cu duș, un televizor cu suport pe unul dintre pereții laterale, iar singurele scaune individuale se află în fața planșei de bord.

La fel ca până acum, specialiștii americani nu oferă detalii despre motorizare, însă în general, aceștia nu au obiceiul să prepare și sistemele de propulsie cu care vehiculele vin standard.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.