Top NewsTrailer

Afișarea datelor despre sarcina pe axă direct pe telefonul mobil

Noua axă pentru semiremorci iC Plus de la BPW promite o eficientizare a curselor și mentenanței prin afișarea datelor despre sarcina pe axă direct pe telefonul mobil al șoferului.

Cursele pe gol și semiremorcile subutilizate sunt considerate principala cauză de pierdere a eficienței în sectorul transporturilor. Cu toate acestea, semiremorcile supraîncărcate pot duce la reparații îndelungate, amenzi sau chiar accidente.

Afișarea datelor despre sarcina pe axă direct pe telefonul mobil

Noua generație de axă pentru semiremorci iC Plus de la BPW rezolvă aceste probleme prin afișarea inteligentă a datelor despre sarcina pe axă și pe vehiculului direct pe telefonul mobil al șoferului și pe PC-ul managerului de flotă și al dispecerului.

iC Plus analizează sarcina pe axă și transmite datele în timp real către portalul telematic cargofleet 3. Prin intermediul unei aplicații de pe telefonul mobil, șoferul poate vedea câtă greutate se află pe fiecare axă, dacă semiremorca este echilibrată corespunzător și, prin urmare, încărcat în condiții de siguranță. De asemenea, dispecerul poate vedea imediat pe portalul web cât mai poate transporta semiremorca.

Cu un simplu clic, portalul afișează date în timp real și statistici pe termen lung privind utilizarea fiecărei semiremorci în parte, precum și a întregii flote.

VEZI ȘI: Thermo King a prezentat rezultatele testelor cu sistemul AxlePower

Sistemul de detectare a sarcinii pe axă oferă un avantaj pentru siguranța încărcăturii și a traficului. Un șofer care poate vedea pe telefonul mobil dacă vehiculul său este supraîncărcat nu trebuie să se teamă de controalele rutiere și de amenzi. Acest lucru poate economisi o deplasare la un cântar și, prin urmare, timp prețios. Chiar și cu axe liftante, sistemul gândește de la sine și poate transmite cu precizie sarcinile pe axă și utilizarea capacității în orice condiții.

Sistemul de detectare a sarcinii pe axă este relevant pentru o gamă largă de semiremorci, de la cele standard cu prelată la cisterne, silozuri și chiar autobasculante. De aceea, BPW oferă acest sistem în stanrd pe toate axele pentru semiremorci din generația iC Plus.

Și, deși vorbim de o axă inteligentă, aceasta nu este mai sensibilă, deoarece nu are instalate componente mecanice sau electronice suplimentare pentru noile funcții.

Din aceeași categorie...

Back to top button