Grupul MOL iți dă posibilitatea să fii propriul tău sef

Grupul MOL

Grupul MOL va armoniza platformele de funcționare ale benzinăriilor din rețeaua sa din România, invitând antreprenorii și companiile care doresc să administreze benzinăriile preluate în luna februarie a acestui an să depună scrisori de intenție până la 4 septembrie 2015.

Agenții trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, cum ar fi să dispună de capital propriu pentru finanțarea afacerii, să depună o scrisoare de garanție bancară, să aibă experiență managerială de cel puțin trei ani precum și aptitudini antreprenoriale și experiență relevantă în vânzarea cu amănuntul și motivarea echipelor.

Pentru administrarea stațiilor pot depune oferte inclusiv agenții actuali ai benzinăriilor, precum și angajații acestora, cu condiția îndeplini criteriilor de preselecție.

Grupul MOL iți dă posibilitatea să fii propriul tău sef

Procesul de recrutare are în vedere asigurarea de servicii de cea mai bună calitate clienților, prin selecția riguroasă a partenerilor de afaceri ai Grupului MOL în România.

Antreprenorii interesați să opereze benzinării ale grupului MOL în România sunt invitați să se înscrie pe site-ul MOL România. Ulterior înscrierii veți primi prin e-mail informații despre administrarea unei stații a grupului MOL în România. De asemenea, trebuie sătrimiteți un CV și o scrisoare de intenție la adresa de email codo@molromania.ro până la 4 septembrie, specificând localitatea unde este amplasată stația pentru administrarea căreia candidează. Doar persoanele selectate vor fi invitate să ia parte la etapele ulterioare ale recrutării.

Benzinăriile care vor trece la noua platformă de operare sunt amplasate în diferite localități: Adunații Copăceni (jud. Giurgiu), București, Constanța, Corbii Mari (autostrada A1, jud. Dâmbovița), Craiova, Florești (jud. Prahova), Hunedoara, Mărăcineni (jud. Buzău), Oradea, Otopeni, Petroșani, Pitești, Ploiești, Reșița, Rupea (jud. Brașov), Sebeș, Târgoviște, Târgu Jiu, Timișoara, Vladimirescu (jud. Arad).

 

Follow #infotrucker