AIC Industrial & Logistic va contrui două depozite pentru Fashion Days

AIC Industrial & Logistic va contrui două depozite pentru Fashion Days

AIC Industrial & Logistic Developement va dezvolta și livra pentru Fashion Days, un spațiu logistic de clasa A compus din două depozite, pe o suprafață de peste 13.700 mp, ce vine în întâmpinarea operațiunilor în plină expansiune pe termen mediu ale retailer-ului online de modă.

Primul dintre depozitele construite de AIC Industrial & Logistic Developement și finanțate de Vabeld Group, are 7.289 mp și va fi finalizat la începutul lunii aprilie 2016, iar al doilea, cu o suprafață de 6.425 mp, urmând să fie finalizat în luna mai 2016. Ambele clădiri includ o zonă de birouri și una de depozitare și vor beneficia de platforme externe pentru acces și parcare.

Cele două spații situate în cadrul A1 Business Park – un nume de referință în domeniul centrelor industriale și logistice, situat la km 13 pe autostrada București-Pitești pe un lot de 70 de hectare cu peste 100.000 mp construiți și o infrastructură completă gata să acomodeze operațiuni logistice și industriale de ultimă generație. AIC Industrial & Logistic Developement acordă o atenție specială procesului de contrucție pentru a întruni cele mai înalte standarde în termeni de calitate și protecție a mediului.

AIC Industrial & Logistic va contrui două depozite pentru Fashion Days

[pullquote align=”full” cite=”Stefano Albarosa, CEO al AIC Industrial & Logistic Developement” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Expertiza noastră de top în domeniul imobiliar industrial ne recomandă drept partener preferat pentru proiectele de anvergură. Colaborarea cu Fashion Days, un prestigios retailer online de modă din România este o sursă de mândrie pentru noi și ne angajăm să oferim cele mai bune rezultate, așa cum facem pentru fiecare client al nostru. Totodată, dorim să mulțumim Varoed pentru contribuția valoroasă adusă la dezvoltarea acestui proiect.[/pullquote]

VEZI ȘI: Calendarul Pirelli: Gigi Hadid este Miss Noiembrie 2015

Operațiunile în continuă extindere ale Fashion Days aveau nevoie de o capacitate crescută de depozitare, ceea ce i-a determinat să își caute un partener în sectorul imobiliar logistic.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker