Știri

Al 4-lea magazin MyAuchan deschis în stația Petrom Răzvad

Auchan a anunțat deschiderea celui de-al 4-lea magazin de proximitate MyAuchan în stația Petrom Răzvad din județul Dâmbovița.

Pe modelul Billa24 și JET, respectiv SPAR și Shell (în Austria), Auchan a lansat în premieră pentru România primul lanț de magazine de proximitate, denumit MyAuchan.

Al 4-lea magazin MyAuchan deschis în stația Petrom Răzvad

La aproximativ 2 luni de la deschiderea primei locație din cadrul stației Petrom Militari, rețeaua magazinelor MyAuchan a ajuns la patru, ultimul magazin fiind inaugurat în stația Petrom Razvad, din judetul Dâmbovița.

Celelalte două locații sunt în stația Petrom Dr. Herescu din cartierul Cotroceni și Petrom Potigrafu din județul Prahova.

VEZI ȘI: SAFE MODE. De la idee de grup la un fenomen de masă

La fel ca și celelalte trei locații deja existente, în locația Petrom Răzvad, oferta este una consistentă și include mai mult de 2.000 de produse, de la lactate și băuturi până la produse congelate, multimedia și îngrijire corporală, după o politică similară celei practicate de Auchan.

Programul este zilnic, în interval 0 – 24.

Clienții magazinului MyAuchan din stația Petrom Răzvăd au la dispoziție Internet wireless gratuit, serviciu de cumpărare rovinietă și reîncărcare electronică a cartelei.

Din aceeași categorie...

Back to top button