EconomicȘtiri

ALD Automotive a semnat cu un contract cu British American Tobacco

ALD Automotive, unul dintre liderii pieței de leasing operațional și management de flotă din Romвnia, și British American Tobacco (Romвnia) au semnat un contract prin care ALD Automotive va gestiona prin leasing operațional full service flota auto a BAT.

Astfel, British American Tobacco a externalizat finanțarea și administrarea flotei sale naționale. Prin semnarea acestui acord, BAT devine unul dintre primii 10 clienți ai ALD Automotive оn ceea ce privește mărimea flotei, alături de companii din industrii precum farma, servicii financiare sau telecom.

ALD Automotive a semnat cu un contract cu British American Tobacco

„Sunt оncвntat să urez bun venit noului nostru client, BAT Romвnia. Faptul că o nouă companie globală ne acordă оncrederea de a-i finanța și gestiona flota auto demonstrează оncă o dată că experiența noastră de peste 9 ani pe piața din Romвnia și gama completă de servicii de calitate pe care o oferim sunt extrem de apreciate de către partenerii noștri. Vom continua să dezvoltăm programe care aduc clienților noștri un plus de valoare оn ceea ce privește оntreaga experiență ALD Automotive și să fim mereu cu un pas оnaintea trend-urilor din piața оn care activăm.”, spune Shane Dowling, Director General ALD Automotive.

Contul BAT a fost cвștigat de ALD Automotive оn urma unei licitații și implică finanțarea și administrarea flotei companiei, оn care este inclusă o gamă largă de servicii precum: mentenanță, gestionarea asigurărilor și a daunelor, asistență 24/7 și schimbarea anvelopelor. De asemenea, angajații BAT vor beneficia de instrumentele unice pe care ALD Automotive le pune la dispoziția clienților săi: aplicația pentru smartphone ALD mobile, serviciul inteligent prin care pot fi localizați furnizorii de servicii și ALD carselector, aplicația online dedicată configurării și selecției vehiculelor.

Din aceeași categorie...

Back to top button