Sustenabilitate

Aldi folosește 5 camioane electrice în Budapesta

WIN Capital Group utilizează de puțin timp 5 camioane electrice articulate pentru operațiunile Aldi din regiunea Budapesta.

Noile combinații sunt compuse din autotractoare DAF CF Electric și semiremorci Krone Cool Liner. Ele sunt folosite de Happy Cargo, o filială a WIN Capital Group, pentru livrări la filialele Aldi din Budapesta și împrejurimi.

Aldi folosește 5 camioane electrice în Budapesta

Camioanele pot face livrări fără emisii pe o distanță de până la 230 km. Apoi, bateriile pot fi încărcate complet în doar două ore.

Cu această nouă soluție, Aldi poate economisi lunar 18 tone de motorină și emisiile generate de arderea acestora, fapt ce contribuie la obiectivele de sustenabilitate ale companiei.

VEZI ȘI: Krone a construit 1 milion de vehicule în 50 de ani de activitate

Group WIN Capital Kft. este una dintre cele mai importante companii de logistică din Ungaria, cu o flotă de peste 150 de camioane.

Și înainte de acest proiect, WIN Capital Group era partener cu Aldi, ocupându-se de livările locale la magazine. Livrările de alimente se fac exclusiv cu remorci Cool Liner de la Krone.

”Suntem recunoscători că putem contribui cu remorcile noastre Cool Liner la primele combinații electrice din regiunea Budapesta”, a declarat Somogyi Gábor, Director General al Krone Trailer SE Kft.

Din aceeași categorie...

Back to top button